Beoordeling 9.3 gebaseerd op 760 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Dali Oberon 5 + BlueSound Powernode 2i HDMI Superset Vergroten

Dali Oberon 5 + BlueSound Powernode 2i HDMI Superset

ACTIE AANBIEDING SETS

Nieuw

- Dali Oberon 5 Hifi Luidsprekerset

- Powernode 2i HDMI van Bluesound

- Incl. 2x3 meter speakerkabel

- 5 Jaar garantie op de speakers, 2 Jaar op de versterker

- Gratis verzending!

Meer details

Dit product is niet op voorraad, bel 070 - 322 22 73.

€ 1.695,00

incl. BTW

Deze keuzeset bestaat uit de hoogwaardige vloerstaande luidspreker van Dali: de Oberon 5 en de BlueSound Powernode 2i HDMI. De Dali Oberon 5 is leverbaar in 4 uitvoeringen: Black Ash, White, Light Oak & Dark Walnut. Met twee 13 cm woofers bereikt deze speaker ultieme lage tonen en vult al gauw een middelgrote tot grote kamer met geluid! De Dali Oberon 5 heeft tevens een Award gewonnen van "What Hi-Fi?" voor beste vloerstaande luidsprekers tussen £500,- en £1000,-, een serieuze prijs!

 

De BlueSound Powernode 2i HDMI is een krachtige alles-in-één versterker. Gemaakt voor twee speakers kan hij de Oberon 5 gemakkelijk aansturen. De Powernode maakt onderdeel uit van het Multi-Room systeem van BlueSound. Alle besturing gaat eenvoudig en snel via het netwerk en de bediening via een smartphone, tablet of laptop. Met de Powernode heeft u direct de mogelijkheid om muziek te streamen vanaf Spotify, Tidal, Deezer, TuneIN & vele andere streamingsdiensten. Ook is aansturing met Airplay 2 snel te gebruiken en te combineren.

 

De BlueSound Powernode is tevens voorzien van een HDMI eARC aansluiting. Dit maakt het mogelijk om elke recente televisie makkelijk aan te sluiten via een HDMI kabel. Door deze "Audio Return Channel" bestuur je het volume van de Powernode met de afstandsbediening van de televisie.

 

Het BlueSound Multi-room systeem is ontworpen om in meerdere kamers muziek tegelijk of afzonderlijk van elkaar te kunnen spelen. BlueSound bied hier de volgende speakers voor aan: Pulse Flex, Pulse Mini & Pulse 2i. Voeg gemakkelijk één of meerdere speakers toe en maak verschillende kamers aan!

 

 

Kleur Zwart - Zwart,Wit - Zwart,Eiken - Zwart,Walnoot - Zwart,Zwart - Wit,Wit - Wit,Eiken - Wit,Walnoot - Wit
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.