Beoordeling 9.3 gebaseerd op 839 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

B&W 706S2 + Arcam SA20 Vergroten

B&W 706S2 + Arcam SA20

ACTIE AANBIEDING SETS

Nieuw

  • Bowers & Wilkins 706 S2 boekenplank luidsprekerset

  • Arcam SA20 geïntegreerde stereo versterker

  • Incl. 2x 3 meter speakerkabel

  • Garantie: B&W: 5 Jaar, Arcam: 2 Jaar

  • Gratis verzending!

Meer details

Dit product is niet op voorraad, bel 070 - 322 22 73.

€ 2.795,00

incl. BTW

De 706 S2 met zijn grotere midden/laag-eenheid biedt een geluidsweergave die goed gevormd en levensecht overkomt, met uitstekende details, ruimtelijkheid en muzikaal inzicht in opnamen. Deze boekenkast-/vloerstaande luidspreker is iets groter dan zijn broertje, de 707 S2, en levert het akoestisch vermogen dat nodig is voor grotere vertrekken.

 

Carbon Dome tweeters zijn speciaal ontworpen voor de 700 Serie. Ze betekenen een enorme verbetering in vergelijking met de aluminium dubbele dome-tweeter en verleggen de break-up-grens naar 47kHz, voor een bijzonder nauwkeurig beeld en hoge detaillering. Stemmen en instrumenten worden met puurheid en precisie weergegeven, dankzij de vloeiende en nauwkeurige Continuum™ conus middentoon stuurprogramma.

 

Het ontwerp van de Arcam SA20 (het HDA-assortiment) is gebaseerd op alle ervaring van Arcam als een van de meest gerespecteerde audiobedrijven in het VK, om Arcam's best presterende assortiment audioproducten tot nu toe te produceren - met behulp van de beste kwaliteit componenten en technische praktijken, is het HDA-assortiment ontworpen en gebouwd om jarenlang luisterplezier.

Klasse G is in wezen een hybride versterker en gebruikt klasse A specifiek voor signalen op laag niveau, maar schakelt indien nodig een extra voeding in om die grotere delen van de golfvorm van stroom te voorzien.

 

Kleur Zwart,Wit,Rosenut

7 vergelijkbare producten

Vorige
Vorige
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.