Beoordeling 9.3 gebaseerd op 760 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

B&W 603 + Rotel A11 + Rotel CD11 Vergroten

B&W 603 + Rotel A11 + Rotel CD11

ACTIE AANBIEDING SETS

Nieuw

  • Hoogwaardige luidspreker set met de Continuum™ Conus

  • Zeer krachtige Rotel A11 versterker die een prachtige combinatie vormt met de B&W 603

  • Incl. bijbehorende Rotel CD11 cd speler

  • Gratis 2x 2 meter speakerkabel meegeleverd!

  • 30 dagen uitproberen!

  • Gratis verzending

  • Garantie B&W 603: 5 jaar, garantie Rotel: 2 jaar

Meer details

Dit product is niet op voorraad, bel 070 - 322 22 73.

€ 2.599,00

incl. BTW

Met deze hifi set bent u voorzien van alle gemakken. Makkelijk te plaatsen hi-end vloerstaande luidsprekers van B&W i.c.m. een versterker en CD speler van Rotel. De Rotel A11 is voorzien van een Bluetooth mogelijkheid én een phono aansluiting. Zo kunt u platenspelers, cd-spelers, streamers, televisie en nog meer aansluiten op uw versterker. Ook de cd-speler is van hoge kwaliteit en maakt gebruik van een Texas Instruments DAC voor de meeste details uit uw cd's.

 

 

De Bowers & Wilkins 603 luidspreker brengt zuivere geluidskwaliteit naar uw huis. De Continuum™ conus technologie, ontworpen voor onze bekroonde 800 Serie Diamond, creëert een puur geluidslandschap. De Continuum conus, ontwikkeld gedurende een periode van acht jaar en voor het eerst gebruikt in onze 800 Serie Diamond modellen, zit geïntegreerd in de zesde generatie van de hooggewaardeerde 603. Vul uw huis met het prachtige Bowers & Wilkins geluid.

 

De A11 is een 50 watt per kanaal geïntegreerde versterker die aptX en AAC ondersteunt voor draadloze audiostreaming van CD-kwaliteit, met een "Moving Magnet (MM) Phono Stage ingang voor liefhebbers van klassiek vinyl en 4 RCA-analoge broningangen die connectiviteit bieden met alle populaire hifi apparatuur. De Rotel A11 Geïntegreerde Versterker is gebaseerd op de succesvolle 14-serie modellen. Het uitgangsvermogen maakt gebruik van klassieke Rotel Klasse AB-versterking van 50 Watt per kanaal op 8 Ohm. Broningangen omvatten een MM Phono-podium voor liefhebbers van platen, aptX en AAC Bluetooth voor draadloze audiostreaming en een reeks van 4 RCA-analoge ingangen voor ultieme flexibiliteit. Het grafische display op het voorpaneel en de IR-afstandsbediening zorgen voor moeiteloze en vereenvoudigde bediening van uw audio.

 

Rotel ontwerpt en produceert cd-spelers sinds 1989 en bevestigde al lang zijn expertise op het gebied van digitale audio sinds de introductie van het eerste model, de RCD-855 cd-speler. Sindsdien heeft Rotel nooit meer achterom gekeken. De CD11 zet deze trotse traditie voort met een zorgvuldig ontworpen voeding en een Balanced Design-topologie van digitale en analoge circuits. Met strakke lijnen en intuïtieve bediening zoals bij andere modellen uit de 14-serie brengt de CD11 muzikale details tot leven met een vermogen dat zijn bescheiden prijsniveau overstijgt.

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.