Beoordeling 9.3 gebaseerd op 866 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

MoFi StudioDeck+U, platenspeler met UltraTracker element Vergroten

MoFi StudioDeck+U, platenspeler met UltraTracker element

MOFI MOFI

Nieuw

MoFi StudioDeck+U platenspeler met UltraTracker element

Meer details

Levertijd ongeveer 1 week

€ 1.999,00

incl. BTW

Mobile Fidelity StudioDeck met UltraTracker element

Het is logisch om het woord "Studio" te gebruiken in de naam van een van de platenspelers van Mobile Fidelity. Al was het alleen maar omdat dit de software- en hardware-kant van Mobile Fidelity samenbrengt. En hoewel de StudioDeck het “instapmodel” is, produceert deze platenspeler muziek van een hoog niveau voor een goede prijs.

De StudioDeck is ontworpen samen met enkele van 's werelds beste audio-ontwerpers, de StudioDeck beschikt daardoor over een grote hoeveelheid vindingrijkheid en technologie die u vindt bij veel kostbaardere platenspelers.

Studio arm

De arm van de Studio is ontwikkeld en vervaardigd in de VS, de 254 mm (10 inch) rechte aluminium cardanisch gelagerde arm heeft een ideale combinatie van stijfheid en lage fouthoek, zodat u alleen hoort wat er in de groeven zit.

De Studio arm heeft uitgebreide instelmogelijkheden: instelbare naalddruk, armhoogte, azimut en dwarskrachtcompensatie.

Geïsoleerde, synchrone wisselstroommotor

De 300 toeren draaiende wisselstroommotor heeft een nauwkeurige draaisnelheid. De Delrin® poelie heeft twee posities: een voor 33 1/3 en een voor 45 RPM. Motortrillingen worden weggehouden van het plateau en de naald door gebruik te maken van geavanceerde dempingsmaterialen die de motor ontkoppelen van de rest van de draaitafel.

Demping door meerdere lagen

StudioDeck heeft een plaat van aluminium die nauwkeurig verlijmd is met de MDF-sokkel om massa toe te voegen en kleuring te elimineren, zodat de muziek van de plaat behouden blijft.

Nauwgezet ontwerp

Geavanceerde technologie, gebruiksvriendelijke functies en een perfect ontwerp zorgen voor een fenomenale weergave en brengen zo het geluid van Mobile Fidelity's beroemde studio bij u thuis.

Anti-vibratievoeten van HRS

Iedere trilling van de naald die niet uit de groef van een plaat komt is vervorming die de muzikale details zal maskeren. De voeten van de StudioDeck isoleren de platenspeler van ongewenste trillingen en zijn samen met het ontwikkelteam van Harmonic Resolution Systems, de wereldleider in trilling isolatie voor audioapparatuur, ontworpen.

19 mm plateau van Delrin®

Delrin® is een polymeer dat ontwikkeld is door Dupont. In de audiowereld vormt de kristallijne structuur van Delrin® een perfecte koppeling met vinyl, waardoor ongewenste ruis effectief wordt geaard en weggehouden van de naald.

Staal en teflon omgekeerde lager

Het stalen omgekeerde plateaulager is ontworpen voor een soepele en stille omwenteling van het plateau. De nauwkeurig samengestelde combinatie van staal, brons en teflon – die in veel duurdere draaitafels te vinden is – zult u vele jaren van uitstekend geluid garanderen.

Specificaties

 • Motor: 300 toeren synchrone wisselstroommotor

 • Snelheden: 33 1/3 RPM, 45.0 RPM

 • Plateau: 1,76 kg Delrin®

 • Wow & Flutter: 0.017% – 0.025%

 • Signaal-Ruis-verhouding: 72dB

 • Vereiste stroomvoorziening: 220-230 volt 50 Hz

 • Stroomverbruik: < 5W

 • Afmetingen: 500 mm × 136,5 mm × 362 mm

 • Gewicht: 8,66 kg

Specificatie arm

 • Type: 254 mm rechte arm met cardanische lagering

 • Overhang: 18 mm

 • Offset Angle: 22.8˚ (+/- 2˚ instelbaar)

 • Gewicht element: 5 gr – 10 gr

Breedte 500 mm
Diepte 362 mm
Hoogte 136,5 mm
Gewicht 8,66 kg
Soort platenspeler Handmatig
Aandrijving Snaar
Ingebouwde voorversterker Nee
USB aansluiting Nee
Stofkap meegeleverd Ja
Type element ingebouwd UltraTracker
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.