Beoordeling 9.3 gebaseerd op 880 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

MoFi Fender PrecisionDeck ltd. edition Vergroten

MoFi Fender PrecisionDeck ltd. edition

MOFI MOFI

Nieuw

MoFi Fender PrecisionDeck ltd. edition platenspeler met een uniek afwerking en Mastertracker element.

Meer details

1 beschikbaar

Let op: nog één op voorraad

€ 3.999,00

incl. BTW

Mobile Fidelity PrecisionDeck

Er gaat niets boven het horen van de "tik" van een naald als deze op een lp wordt gezet en, enige seconden later, het genieten van de prachtige muziek die op een LP staat. Stel je nu de magie van dat ritueel voor met een platenspeler die op originele manier alle soorten muziek afspeelt, inclusief de tijdloze albums van de grootheden aller tijden – Jimi Hendrix, Bruce Springsteen, David Gilmour, Jeff Beck, Pete Townshend, Bill Frisell, Muddy Waters, Donald "Duck" Dunn om er een paar te noemen – die precies dat instrument bespelen dat de inspiratiebron was voor het ontwerp van de PrecisionDeck. Het resultaat van een ongekende samenwerking, de Fender MoFi PrecisionDeck maakt die beleving waar.

Individueel genummerd

De PrecisionDeck, een unieke platenspeler met een beperkte oplage van 1000 stuks, is individueel genummerd, met een naamplaatje dat doet denken aan het metalen serienummerplaatje dat je op Fender gitaren vindt. Dit zowel praktische als aantrekkelijke plaatje is een andere manier waarop de draaitafel rechtstreeks aansluit bij de rijke geschiedenis van zowel Fender als Mobile Fidelity.

Iconische tricolor sunburst afwerking

Tricolor sunburst is ontwikkeld door Fender in de jaren 50 en de afwerking die beroemd is van onder andere de Fender Precision Bass, de Stratocaster en de Telecaster, siert de MoFi PrecisionDeck.

De afwerking is gewaardeerd door gitaarverzamelaars en is bekend om zijn zachte, warme uitstraling, veroudert de speciale urethaan afwerking buitengewoon fraai en biedt een grote duurzaamheid.

Iedere PrecisionDeck platenspeler is door Fender met de hand geschilderd. Dit maakt uw PrecisionDeck een uniek exemplaar.

Ultra arm

De arm van de PrecisionDeck is ontwikkeld en vervaardigd in de VS, de 254 mm (10 inch) rechte arm maakt gebruik van topklasse kogellagers voor lage wrijving zowel het verticale als het horizontale vlak, zodat u alleen hoort wat er in de groeven zit. De interne bedrading is van Cardas Audio. Deze behoudt de zuiverheid van het signaal, van de kabels in de headshell tot aan de vergulde RCA-connectoren aan de achterzijde van de PrecisionDeck.

Geïsoleerde, synchrone wisselstroommotor

De 300 toeren draaiende wisselstroommotor heeft een nauwkeurige draaisnelheid. De Delrin® poelie heeft twee posities: een voor 33 1/3 en een voor 45 RPM. Motortrillingen worden weggehouden van het plateau en de naald door gebruik te maken van geavanceerde dempingsmaterialen die de motor ontkoppelen van de rest van de draaitafel.

Precies ontwerp

Geavanceerde technologie, gebruiksvriendelijke functies en een perfect ontwerp zorgen voor een fenomenale weergave en brengen zo het geluid van Mobile Fidelity's beroemde studio bij u thuis.

Anti-vibratievoeten van HRS

Iedere trilling van de naald die niet uit de groef van een plaat komt is vervorming die de muzikale details zal maskeren. De voeten van de StudioDeck isoleren de platenspeler van ongewenste trillingen en zijn samen met het ontwikkelteam van Harmonic Resolution Systems, de wereldleider in trilling isolatie voor audioapparatuur, ontworpen.

33 mm plateau van Delrin®

Delrin® is een polymeer dat ontwikkeld is door Dupont. In de audiowereld vormt de kristallijne structuur van Delrin® een perfecte koppeling met vinyl, waardoor ongewenste ruis effectief wordt geaard en weggehouden van de naald.

Gehard stalen omgekeerde lager

Het gehard stalen omgekeerde plateaulager is ontworpen voor een soepele en stille omwenteling van het plateau. De nauwkeurig samengestelde combinatie van staal, brons en saffier – die in veel duurdere draaitafels te vinden is – zult u vele jaren van uitstekend geluid garanderen.

Specificaties

 • Motor: 300 toeren synchrone wisselstroommotor

 • Snelheden: 33 1/3 en 45 toeren

 • Plateau: 3,08 kg Delrin®

 • Wow & Flutter: 0.017% – 0.025%

 • Signaal-ruisverhouding: 74 dB

 • Vereiste stroomvoorziening: 220-230 volt 50 Hz

 • Stroomverbruik: < 5W

 • Afmetingen: 527 mm × 152 mm × 394 mm

 • Gewicht: 11,57 kg

Specificatie arm

 • Type: 254 mm rechte arm met cardanische kogellagering

 • Overhang: 18 mm

 • Offset Angle: 22.8˚ (+/- 2˚ instelbaar)

 • Mastertracker element

 • Gewicht element: 5 gr – 10 gr

Breedte 527 mm
Diepte 394 mm
Hoogte 152 mm
Gewicht 11,57 kg
Soort platenspeler Handmatig
Aandrijving Snaar
Ingebouwde voorversterker Nee
USB aansluiting Nee
Stofkap meegeleverd Ja
Type element ingebouwd MM
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.