Beoordeling 9.3 gebaseerd op 880 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Rega Planar 6 met Exact MM-element Vergroten

Rega Planar 6 met Exact MM-element

Rega Rega

Nieuw

Rega Planar 6 met Exact MM-element

Meer details

Dit product is niet op voorraad, bel 070 - 322 22 73.

€ 1.799,00

incl. BTW

Rega Planar 6

De Rega Planar 6 is opgebouwd rond een unieke, lichte, sokkel van schuim en HPL-laminaat, de RB330 arm en het dubbele glazen plateau. Een Neo draaitafelvoeding zorgt voor nauwkeurige aandrijving van de motor waardoor het plateau soepel en constant ronddraait.

Ultralicht

De Planar 6 is gebouwd het enorme succes van de RP8 en RP10 draaitafels in het achterhoofd. Het is de eerste Rega draaitafel die is gebouwd met het ultralichte Tancast 8 polyurethaanschuim in de sokkel. Tancast is een materiaal ontwikkeld voor de lucht- en ruimtevaartindustrie. Het schuim zit tussen een nieuw HPL (high pressure laminaat) ingeklemd.

Het HPL is uitzonderlijk dun en extreem stijf en wordt afgewerkt in een prachtig Polaris matgrijs kleur met hoogglans zwarte rand van polymeer.

Het subplateau van de Planar 6 is een uit één stuk bewerkte aluminium schijf. De 24 volt motor wordt met de hand ingeregeld en afgestemd op zijn eigen Neo-voeding. Tenslotte is de snaar de EBLT-snaar, een nauwkeurig gemaakte snaar met een afwijking van enkele micrometers.

Belangrijkste eigenschappen

  • RB330 arm

  • Exact MM-element gemonteerd

  • Dubbellaags glazen plateau

  • Drielaags versteviging bij de arm

  • Tancast 8 sokkel

  • Rega Neo draaitafelvoeding

  • Geavanceerde EBLT-aandrijfsnaar

  • Levenslange garantie tegen fabricagefouten

RB330

De RB330 toonarm is ontworpen met de laatste 3D CAD- & CAM-technologie en is het hoogtepunt van meer dan 35 jaar ervaring in het ontwerpen van toonarmen. Een nieuwe lagerbehuizing en de laatste toonarmbuis, ontworpen met doordachte herverdeling van zijn massa, zorgt dat deze arm minder punten van mogelijke resonantie vertoont dan zijn voorgangers

Buitengewone stabiliteit met bijna wrijvingsvrije beweging dankzij de nieuwe, nauwkeurige, lagermontage garandeert dat u meer informatie uit uw platenverzameling haalt dan ooit tevoren.

Dubbele brace constructie

Verbeterde, dikkere, 3 mm fenolhars onderlaag en nieuwe gemetalliseerde fenolhars toplaag laminaat constructie.

Breedte 447 mm
Diepte 360 mm
Hoogte 120 mm
Gewicht 5,2 kg
Soort platenspeler Handmatig
Aandrijving Snaar
Ingebouwde voorversterker Nee
USB aansluiting Nee
Stofkap meegeleverd Ja
Type element ingebouwd Exact MM
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.