Beoordeling 9.3 gebaseerd op 866 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

MoFi StudioPhono, mm / mc phonovoorversterker Vergroten

MoFi StudioPhono, mm / mc phonovoorversterker

MOFI MOFI

Nieuw

MoFi StudioPhono, mm / mc phonovoorversterker

Meer details

Levertijd ongeveer 1 week

€ 429,00

incl. BTW

Mobile Fidelity StudioPhono

De Mobile Fidelity StudioPhono heeft dezelfde bandbreedte en transparantie die de mastering engineers van Mobile Fidelity Sound Lab eisen.

Tim De Paravicini, de ontwerper die verantwoordelijk is voor het Mobile Fidelity Gain2™ Ultra Analog-snijsysteem, assisteerde bij het ontwerp om ervoor te zorgen dat je analoge systeem thuis de muziek die in de groeven van uw lp’s begraven ligt natuurgetrouw reproduceert.

Instelbare versterking en belasting

Met de instelbare versterking en belasting kunt u de StudioPhono aanpassen aan bijna elk moving-magnet of moving-coil element op de markt. Aan de onderzijde van het apparaat bevinden zich enkele gemakkelijk te bereiken schakelaars, waarmee u snel en zonder gereedschap de instellingen kunt doen.

Mono- en subsonische filtermodus

Met de twee knoppen op de bovenkant van StudioPhono kunt u de mono- of de subsonische filtermodus inschakelen. Als u een liefhebber bent van mono-opnamen, origineel of een heruitgave, zoals de “Beatles in Mono” boxset of de Mobile Fidelity Sound Lab “Bob Dylan Series”, zal de mono stand een openbaring zijn. Het verbetert de weergave, de muziek komt echt uit het midden, en geeft een rijkere klank.

Het subsonische filter haalt extreem lage frequenties uit het muzieksignaal. Of dit nodig is, of niet, ligt aan uw platenspeler en soms de platen die u afspeelt.

Eigenschappen

  • Versterking: instelbaar van 40 dB – 66 dB

  • Vervorming: < 0.006% (MM) en < 0.055% (MC)

  • Ingangsimpedantie: MM 47000 Ω

  • Ingangsimpedantie: MC 75 Ω, 100 Ω, 500 Ω, 1 kΩ, 10 kΩ, 47kΩ

  • Ingangscapaciteit: 100 pF

XLR uitgang Nee
MC Ja
MM Ja
Instelbare versterking Ja
Instelbare impedantie Ja
Instelbare capaciteit Nee
RCA ingang Ja
RCA uitgang Ja
XLR ingang Nee
Externe voeding Ja
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.