Praalder B.V.
Praalder B.V.

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 977 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

NAD PP2E
NAD PP2E
NAD PP2E
NAD PP2E
NAD PP2E
NAD PP2E

NAD PP2E

PP2EGR
Niet op voorraad
€ 219,00
Incl. BTW
phono voorversterker graphite, MM+MC
Kleur


NAD PP 2e, MM en MC phono-voorversterker

De NAD PP 2e is een MM en MC phono-voorversterker van uitstekende kwaliteit voor een schappelijke prijs.

We hebben het niet gemerkt, maar we horen het iedere dag “de platenspeler is weer terug”. Wat ons betreft, is de platenspeler nooit weggeweest.

Het plezier en de beleving die u hebt met het draaien van een plaat is niet vergelijkbaar met het intikken van een afspeellijst op Spotify of Tidal. Het uit de hoes halen, de plaat met een borsteltje schoonmaken, het stofje van de naald blazen en dan de eerst tik die u hoort als de naald de plaat raakt het is en blijft een beleving.

Het schijnbaar “verdwijnen” van de plaat heeft ervoor gezorgd dat uw versterker misschien niet meer is voorzien van een platenspeler, phono, ingang. Er daar komt de NAD PP 2e om de hoek kijken.

De NAD PP 2e is een universele phono-versterker met een schakelbare MM- of MC-ingang. NAD heeft haar lange ervaring gebruikt om een ruisarme voorversterker te maken die het mogelijk maakt om iedere platenspeler op uw versterker aan te sluiten.

Tenslotte, de NAD PP 2e is een goede keuze om uw ingebouwde phono-ingang te verbeteren. Helaas zijn niet alle ingebouwde voorversterkers van goede kwaliteit.

Wilt u kennismaken met de wereld van analoge weergave, maar niet gelijk in het diepe duiken dan is de NAD PP 2e een uitstekende keus.

Type
PP2E
Externe voeding
Ja
Phono ingang versterking regelbaar
Nee
Phono ingang capaciteit regelbaar
Nee
Phono MM ingangen
Ja
Phono MC ingangen
Ja
Analoge cinch ingangen
Ja
Analoge XLR ingangen
Nee
Analoge cinch uitgangen
Ja
Analoge XLR uitgangen
Nee
Phono ingang impedantie regelbaar
Nee
Breedte
135 mm
Hoogte
49 mm
Diepte
72 mm
Nieuw
5703120211176

8 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.