Beoordeling 9.3 gebaseerd op 759 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

NAD PP 2e, MM en MC phono-voorversterker Vergroten

NAD PP 2e, MM en MC phono-voorversterker

NAD NAD

Nieuw

NAD PP 2e, MM en MC phono-voorversterker

Meer details

1 beschikbaar

Let op: nog één op voorraad

€ 169,00

incl. BTW

NAD PP 2e, MM en MC phono-voorversterker

De NAD PP 2e is een MM en MC phono-voorversterker van uitstekende kwaliteit voor een schappelijke prijs.

We hebben het niet gemerkt, maar we horen het iedere dag “de platenspeler is weer terug”. Wat ons betreft, is de platenspeler nooit weggeweest.

Het plezier en de beleving die u hebt met het draaien van een plaat is niet vergelijkbaar met het intikken van een afspeellijst op Spotify of Tidal. Het uit de hoes halen, de plaat met een borsteltje schoonmaken, het stofje van de naald blazen en dan de eerst tik die u hoort als de naald de plaat raakt het is en blijft een beleving.

Het schijnbaar “verdwijnen” van de plaat heeft ervoor gezorgd dat uw versterker misschien niet meer is voorzien van een platenspeler, phono, ingang. Er daar komt de NAD PP 2e om de hoek kijken.

De NAD PP 2e is een universele phono-versterker met een schakelbare MM- of MC-ingang. NAD heeft haar lange ervaring gebruikt om een ruisarme voorversterker te maken die het mogelijk maakt om iedere platenspeler op uw versterker aan te sluiten.

Tenslotte, de NAD PP 2e is een goede keuze om uw ingebouwde phono-ingang te verbeteren. Helaas zijn niet alle ingebouwde voorversterkers van goede kwaliteit.

Wilt u kennismaken met de wereld van analoge weergave, maar niet gelijk in het diepe duiken dan is de NAD PP 2e een uitstekende keus.

Breedte 135 mm
Diepte 72 mm
Hoogte 49 mm
XLR uitgang Nee
MC Ja
MM Ja
Instelbare versterking Nee
Instelbare impedantie Nee
Instelbare capaciteit Nee
RCA ingang Ja
RCA uitgang Ja
XLR ingang Nee
Externe voeding Ja
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.