Beoordeling 9.3 gebaseerd op 423 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

B&W 606S2 Anniversary Edition Uitbreiden

B&W 606S2 Anniversary Edition

Bowers & Wilkins Bowers & Wilkins

Nieuw

  • Geüpgrade anniversary edition

  • Continuum Conus

  • 3-weg open systeem

  • 5 Jaar garantie

  • Gratis verzending

Meer details

€ 749,00

incl. BTW

De 606 S2 Anniversary Edition is de zevende generatie van onze iconische 600 Serie staanderluidspreker. Hij belichaamt de ideale balans tussen formaat en vermogen en laat uw muziek nog duidelijker tot je spreken met een geavanceerde Continuum™ conus en een verbeterd wisselfilter. Ook na 25 jaar bepaalt hij nog steeds de standaard voor betaalbare hoogwaardige luidsprekers.

 

De nieuwe 606 S2 Anniversary Edition is een verbeterde versie van de bekroonde 606 luidspreker. De Continuum conus en de ontkoppelde dubbele dome-tweeter zijn aangevuld met een verbeterd wisselfilterontwerp en twee prachtige nieuwe afwerkingen om de 606 nog aansprekender te maken voor nog meer muziekliefhebbers.

 

De nieuwe 606 S2 Anniversary Edition bevat een verfijnde en opgewaardeerde versie van de uitstekend presterende ontkoppelde dubbele dome-tweeter, die de break-up-grens bij 38 kHz legt. Het resultaat? Nauwkeurige en meeslepende weergave van je favoriete muziek.

Kleur Zwart,White,Eiken
Type Boekenplank
Draadloos Nee
Breedte 190 mm
Diepte 324 mm
Hoogte 345 mm
Gewicht 6.9 kg
Woofer 16.5 cm (6.5 inch)
Bass Reflex Ja
Garantie 5 Jaar
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.