Beoordeling 9.3 gebaseerd op 866 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

DALI Oberon 3, boekenplank luidspreker Vergroten

DALI Oberon 3, boekenplank luidspreker

DALI DALI

Nieuw

DALI Oberon 3, boekenplank luidspreker

Meer details

2 beschikbaar

€ 598,00

incl. BTW

DALI Oberon 3, boekenplank luidspreker

De DALI Oberon 3 is een luidspreker met een makkelijk plaatsbaar formaat. De afmeting van de kast is wat forser dan de Oberon 1 waardoor de lage tonen dieper gaan. Door het kastontwerp is de Oberon 3 geschikt voor kleine ruimtes en combineert hij prima met kleine muzieksystemen.

De Oberon 3 gebruikt dezelfde 29 millimeter lichtgewicht soft dome tweeter als zijn vloerstaande familieleden en een 17 centimeter houtvezel woofer met SMC-technologie voor de lagere middentonen en de lage tonen. De Oberon 3 is ontworpen met de innovatieve DALI-ideeën, tradities en uitvindingen – samengebracht in een slank en compact ontwerp.

Gemakkelijk te plaatsen

De materialen van de luidsprekerunits, het ontwerp van het filter en de behuizing van de Oberon 3 zijn gekozen om een brede afstraling van uw muziek te waarborgen. Dit zorgt voor een uitstekend geluid, zelfs als u niet midden, tussen, de luidsprekers zit.

Een bijkomend voordeel is dat de harmonische vervorming en diffractie afnemen. Daarom zijn DALI-luidsprekers ontworpen om recht te staan. Om deze reden is de acroniem DALI, “Danish Audiophile Loudspeaker Industries” gekscherende “Don’t Angle Loudspeakers Inward” genoemd door de technici van DALI.

Eigentijds ontwerp

De afgeronde zijkanten van de kast en het rustieke weefsel van de fronten van DALI geven de Oberon 3 een vriendelijk en eigentijds uiterlijk. De vier uitvoeringen van de behuizing, zwart, wit, licht eiken en walnoot zorgen dat de Oberon 3 in ieder interieur past.

Conus met houtvezel

De conus van de Oberon woofer is gemaakt van een mengsel van fijngemalen papiervezels dat is versterkt met lange houtvezels. Dit zorgt voor een stijve en lichte constructie met uitstekende eigenschappen. In combinatie met een verliesarme rolrand en centreer-ring, de “spider”, geeft deze conus de micro-details in de muziek ongekleurd en precies weer.

Gepatenteerd SMC

SMC is een afkorting van Soft Magnetic Compound. Deze ontwikkeling van DALI is het resultaat van onderzoek naar de optimale magneet voor luidsprekers. SMC is een magneetmateriaal dat elektrische stroom niet geleid. De mechanische vervorming door hysterese en wervelstromen is daardoor lager dan bij “normale” magneten.

Deze verbeteringen in de aandrijving, de motor, van de woofer resulteert in een lage derde-orde vervorming. Door en dankzij deze techniek geeft de Oberon 3 u lang luistergenot met een rustig middengebied en een verrassend detail.

Kleur Walnoot,Licht eiken,Wit,Zwart essen
Draadloos Nee
Bedraad Ja
Impedantie 6 ohm
Frequentiebereik 47 - 26000 Hz
Gevoeligheid 87 dB
Breedte 200 mm
Diepte 315 mm
Hoogte 350 mm
Gewicht 6,3 kg
Woofer 18 cm
Bass Reflex Ja
Garantie 5 Jaar
Tweeter 29 mm
Minimaal versterkervermogen 25 - 150 watt
Gesloten kast Nee
Geschikt voor bi-wiring Nee
Soort luidspreker Boekenplank
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.