Beoordeling 9.3 gebaseerd op 881 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

DALI Oberon 1, boekenplank luidspreker Vergroten

DALI Oberon 1, boekenplank luidspreker

DALI DALI

Nieuw

DALI Oberon 1, compacte boekenplank luidspreker

Meer details

Dit product is niet op voorraad, bel 070 - 322 22 73.

€ 458,00

incl. BTW

DALI Oberon 1, compacte boekenplank luidspreker

De DALI Oberon 1 is een luidspreker met een makkelijk plaatsbaar formaat. De afmeting van de kast zijn een perfecte balans tussen volume en prestaties in de lage tonen. Door het kastontwerp is de Oberon 1 geschikt voor kleine ruimtes en combineert hij prima met kleine muzieksystemen en de Oberon 1 is geschikt voor montage aan de muur. De Oberon 1 gebruikt dezelfde 29 millimeter lichtgewicht soft dome tweeter als zijn vloerstaande familieleden en een 13 centimeter houtvezel woofer met SMC-technologie voor de lagere middentonen en de lage tonen. De Oberon 1 is ontworpen met de innovatieve DALI-ideeën, tradities en uitvindingen – samengebracht in een slank en compact ontwerp.

Gemakkelijk te plaatsen

De materialen van de luidsprekerunits, het ontwerp van het filter en de behuizing van de Oberon 1 zijn gekozen om een brede afstraling van uw muziek te waarborgen. Dit zorgt voor een uitstekend geluid, zelfs als u niet midden, tussen, de luidsprekers zit. Een bijkomend voordeel is dat de harmonische vervorming en diffractie afnemen. Daarom zijn DALI-luidsprekers ontworpen om recht te staan. Om deze reden is de acroniem DALI, “Danish Audiophile Loudspeaker Industries” gekscherende “Don’t Angle Loudspeakers Inward” genoemd door de technici van DALI.

Eigentijds ontwerp

De afgeronde zijkanten van de kast en het rustieke weefsel van de fronten van DALI geven de Oberon 1 een vriendelijk en eigentijds uiterlijk. De vier uitvoeringen van de behuizing, zwart, wit, licht eiken en walnoot zorgen dat de Oberon 1 in ieder interieur past.

Conus met houtvezel

De conus van de Oberon woofer is gemaakt van een mengsel van fijngemalen papiervezels dat is versterkt met lange houtvezels. Dit zorgt voor een stijve en lichte constructie met uitstekende eigenschappen. In combinatie met een verliesarme rolrand en centreer-ring, de “spider”, geeft deze conus de micro-details in de muziek ongekleurd en precies weer.

Gepatenteerd SMC

SMC is een afkorting van Soft Magnetic Compound. Deze ontwikkeling van DALI is het resultaat van onderzoek naar de optimale magneet voor luidsprekers. SMC is een magneetmateriaal dat elektrische stroom niet geleid. De mechanische vervorming door hysterese en wervelstromen is daardoor lager dan bij “normale” magneten. Deze verbeteringen in de aandrijving, de motor, van de woofer resulteert in een lage derde-orde vervorming. Door en dankzij deze techniek geeft de Oberon 1 u lang luistergenot met een rustig middengebied en een verrassend detail.

Kleur Walnoot,Licht eiken,Wit,Zwart essen
Draadloos Nee
Bedraad Ja
Impedantie 6 ohm
Frequentiebereik 51 - 26000 Hz
Gevoeligheid 86 dB
Breedte 162 mm
Diepte 234 mm
Hoogte 274 mm
Gewicht 4,2 kg
Woofer 13 cm
Bass Reflex Ja
Garantie 5 Jaar
Tweeter 29 mm
Minimaal versterkervermogen 25 - 100 watt
Gesloten kast Nee
Geschikt voor bi-wiring Nee
Soort luidspreker Boekenplank
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.