Beoordeling 9.3 gebaseerd op 863 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Dynaudio Evoke 30 Vergroten

Dynaudio Evoke 30

Dynaudio Dynaudio

Nieuw

5 Jaar garantie

2- en een halfweg speaker

Strak en accuraat laag door de Esotar+ woofers

Unieke Cerotar Tweeter

Afgeleid van de Special Forty en Confidence top lijnen

Meer details

1 beschikbaar

Let op: nog één op voorraad

€ 3.500,00

incl. BTW

De meest geavanceerde tweeter ooit: de Cerotar 28 mm precisie-gecoate soft-dome tweeter. De Cerotar wordt aangedreven door een nieuw ontworpen strontiumcarbonaatferriet + ceramisch magneetsysteem en is voorzien van de Hexis-binnenkoepel van de Confidence. Dit ingenieuze kleine ingeklemde apparaat zit vlak achter het zachte tweeter-diafragma en vermindert ongewenste resonanties terwijl de algehele frequentierespons wordt geëffend. Het resultaat is zoetere treble, beter detail en zelfs meer duidelijkheid. Dit betekent dat je kunt luisteren naar in de vroege uurtjes van de ochtend zonder moe te worden.
Evoke 30's 14-inch Esotec + midden- / basdrivers zijn gemaakt van MSP (Magnesium Silicate Polymer), een materiaal dat we al sinds 1977 voor onze woofermembranen gebruiken bij Dynaudio. Het biedt precies de juiste combinatie van lichtheid, stijfheid en demping evenwicht brengen tussen de behoeften van krachtige maar nauwkeurige basprestaties met een heldere, gedetailleerde middentonen.
Elke luidsprekerconus is gemaakt van een enkel stuk MSP. Dit maakt ze precies de juiste hoeveelheid rigide - en betekent veel minder fysieke vervorming tijdens het spelen. Het geeft ook een super-solide fysieke verbinding met de glasvezel spreekspoelvormer aan de achterkant (het is direct verlijmd onder de Balance Ribs die je rond het midden ziet), wat betekent dat meer van de bewegingsenergie van de spoel wordt overgedragen naar de diafragma.
De 52-mm spraakspoelen van Evoke 30 zijn gemaakt van aluminium - wat zorgt voor de juiste combinatie van gewicht en wikkelhoogte om de bas- en middentonen te balanceren. Het geeft een optimale bewegingsmassa met behoud van de juiste grip van het middenbereik voor een perfect geïntegreerde uitvoering.
Nomex-spiders houden alles gecentreerd en bewegen zoals het hoort, terwijl de nieuwe Contour-afgeleide surround een langere werpverhouding mogelijk maakt voor meer punch. En, net als de Cerotar-tweeter, worden de woofers van Evoke 30 allebei aangedreven door keramische ferriet + magneten voor meer controle, finesse en kracht.
Evoke 30 is beschikbaar in vier fantastische afwerkingen. Zwart Hoogglans en Wit Hoogglans gebruiken beide een nieuwe laktechniek die een glorieus diepe, glasachtige look geeft. Aan de andere kant van het tastbare spectrum bevinden zich de mooie, natuurlijke open fineren van Walnut Wood en Blonde Wood - eerlijk, organisch en hygge.
Het resultaat is een instant klassieker. Het is modern, retro, tijdloos en modern in één. Het is het soort speaker dat uw kinderen in het oog krijgen als ze naar de universiteit gaan.

Een uitgebreide, Engelstalige, folder kunt u hier vinden: link

Kleur Walnut Wood,Blonde Wood,Zwart hoogglans,Wit hoogglans
Draadloos Nee
Breedte 180 mm
Diepte 267 mm
Hoogte 900 mm
Gewicht 15,5 kg
Woofer 2 x 14 cm
Bass Reflex Ja
Garantie 5 Jaar
Soort luidspreker Vloerstaand
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.