Praalder B.V.
Praalder B.V.

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 988 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Dali Rubicon 2
Dali Rubicon 2
Dali Rubicon 2
Dali Rubicon 2

Dali Rubicon 2

RUBICON2WALNUT
Product beschikbaar met andere opties
€ 2.198,00
Incl. BTW
Dali Rubicon 2 hoogglans zwart, boekenplank luidspreker
Kleur


DALI Rubicon 2

De DALI Rubicon 2 is een compacte boekenplank luidspreker. Geschikt om te plaatsen in een boekenkast,op een dressoir of op een luidsprekerstandaard. Het geluid van de Rubicon 2 is helder in het hoog en krachtig in het laag met een prettige klankbalans. De Rubicon 2 is de ideale luidspreker voor een wat kleinere ruimte.

Rubicon kenmerken

SMC Magneetsysteem

SMC is een afkorting van Soft Magnetic Compound. Deze ontwikkeling van DALI is het resultaat van onderzoek naar de zo goed mogelijke magneet voor luidsprekers. SMC is een magneetmateriaal dat elektrische stroom niet geleid. De mechanische vervorming door hysterese en wervelstromen is daardoor lager dan bij “normale” magneten.

Deze verbeteringen in de aandrijving, de motor, van de woofer leidt tot een lage derde-orde vervorming. Door en dankzij deze techniek geeft de Rubicon u lang luistergenot met een rustig middengebied en een verrassend detail.

Hybride Tweeter Module

De Hybride Tweeter Module is een handelsmerk van DALI en die van de Rubicon serie wordt in Denemarken gebouwd. De Hybride Tweeter Module combineert een dome-tweeter met een ribbon-tweeter voor een verbazingwekkende weergave van de hoge tonen.

Kastconstructie

Door de lage- en middentoonluidspreker elke in een eigen, afgesloten kamer, onder te brengen is iedere luidspreker individueel afgestemd op zijn eigen specifieke frequentiegebied. Omdat de luidsprekers elkaar niet kunnen beïnvloeden zijn de prestaties van de lage- en middentoonluidspreker zo goed mogelijk. Dit uit zich in een gecontroleerd laag en een open middengebied.

Conussen met houtvezels

De conus van de Rubicon lage- en middentoonluidspreker is gemaakt van een mengsel van fijngemalen papiervezels dat is versterkt met lange houtvezels. Dit zorgt voor een stijve en lichte constructie met uitstekende eigenschappen.

Als u uw luidspreker van dichtbij bekijkt, ziet u dat de langere houtvezels willekeurig verdeeld door het conusmateriaal zitten. Interne resonantie in de conus worden door de “verdeling” minimaal gehouden wat de vervorming in het geluid onderdrukt.

In combinatie met een verliesarme rolrand en centreer-ring, de “spider”, geeft deze conus de micro-details in de muziek ongekleurd en precies weer.

Kleur
Walnoot,Rosso,Wit hoogglans,Zwart hoogglans
Type
Rubicon 2
Draadloos
Nee
Bedraad
Ja
Impedantie
4 ohm
Frequentiebereik
50 - 26000 Hz
Gevoeligheid
87 dB
Bass Reflex
Ja
Type speaker
Boekenplank
Gesloten kast
Nee
Geschikt voor bi-wiring
Nee
Afmeting tweeter
29 mm
Afmeting woofer
165 mm
Breedte
195 mm
Hoogte
353 mm
Diepte
335 mm
Gewicht
8 kg
0 Item
Nieuw
5703120107189

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.