Beoordeling 9.3 gebaseerd op 839 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Dynaudio Emit 30, slanke vloerstaande luidspreker Vergroten

Dynaudio Emit 30, slanke vloerstaande luidspreker

Dynaudio Dynaudio

Nieuw

Dynaudio Emit 30, slanke vloerstaande luidspreker

Meer details

1 beschikbaar

Let op: nog één op voorraad

€ 1.500,00

incl. BTW

De Dynaudio Emit 30 is perfect voor stereosystemen of een meerkanaals home cinema opstellingen in middelgrote tot grote kamers.

Als u op zoek bent naar een beetje meer kracht in uw systeem, dan heeft u het gevonden. Dynaudio's Emit 30 is een compacte twee-en-een-half-weg luidspreker die is ontworpen om indruk te maken.

Net als zijn kleine broertje, de Emit 10, gebruikt deze luidspreker MSP-woofers van 14 cm die vergelijkbaar zijn met die in de Evoke-serie - ditmaal dubbel uitgevoerd in elke luidspreker voor meer kracht in de lage frequenties, plus helderheid en punch in het middenbereik.

MSP staat voor Magnesium Silicate Polymer. Het is een materiaal dat door Dynaudio is ontwikkeld voor de wooferconussen en al tientallen jaren in gebruik - ook in de meest bejubelde high-end modellen. MSP biedt precies de juiste combinatie van lichtheid, stijfheid en demping (een samenstelling die in de loop van de jaren verder is ontwikkeld) om controle en regelrechte kracht te leveren precies waar dat nodig is.

Een uitgebreide, Engelstalige, folder kunt u hier vinden: link

Kleur Wit,Zwart,Walnoot
Draadloos Nee
Bedraad Ja
Impedantie 4 ohm
Frequentiebereik 44 - 25000 Hz
Gevoeligheid 87 dB
Breedte 267,5 mm
Diepte 335,4 mm
Hoogte 946,5 mm
Gewicht 15,53 kg
Woofer 14 cm
Bass Reflex Ja
Garantie 5 Jaar
Gesloten kast Nee
Geschikt voor bi-wiring Nee
Midrange 14 cm
Soort luidspreker Vloerstaand
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.