Beoordeling 9.3 gebaseerd op 759 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Dynaudio Emit 20, compacte luidspreker Vergroten

Dynaudio Emit 20, compacte luidspreker

Dynaudio Dynaudio

Nieuw

Dynaudio Emit 20, compacte luidspreker

Meer details

1 beschikbaar

Let op: nog één op voorraad

€ 950,00

incl. BTW

Dynaudio Emit 20

De Dynaudio Emit 20 is een hoogwaardige standmount luidspreker die is afgeleid van de Evoke, Contour i en Confidence serie. Hij biedt een schitterende combinatie van detail en kracht voor kleine tot middelgrote kamers. Dynaudio gebruikt de term 'authentic fidelity' niet zomaar. Met de Dynaudio Emit 20 is dat precies wat u krijgt: een eersteklas audiofiele luidspreker die verbaast voor zijn prijs. Het mag dan wel een 'instapmodel' zijn, maar de Emit 20 zit boordevol technologie die u ook in de andere productfamilies van Dynaudio aantreft, tot en met het vlaggenschip van de Confidence-reeks en onze professionele referentiemonitoren. Vergist u zich niet: u zult prestaties ervaren die u op dit niveau gewoon niet zou verwachten.

Kracht en controle voor midden - en lage tonen

De Emit 20 maakt gebruik van een 18 cm MSP (Magnesium Silicate Polymer) woofer, gebaseerd op dezelde lage tonen luidspreker in de Evoke-serie. MSP is een materiaal dat Dynaudio zelf ontwikkeld heeft en dat ze al jaren gebruiken voor onze meest gerenommeerde modellen. De conus zelf is een ontwerp uit één stuk; de stofkap is gegoten als onderdeel van het bewegende oppervlak, waardoor deze een solide verbinding heeft met de spreekspoel die hem heen en weer beweegt. Het resultaat is een superieure controle en detail in de lage- en middentonen frequenties.

Een uitgebreide, Engelstalige, folder kunt u hier vinden: link

Kleur Wit,Zwart,Walnoot
Draadloos Nee
Bedraad Ja
Impedantie 6 ohm
Frequentiebereik 53 - 25000 Hz
Gevoeligheid 86 dB
Breedte 205 mm
Diepte 311 mm
Hoogte 370 mm
Gewicht 10,3 kg
Woofer 18 cm
Bass Reflex Ja
Garantie 5 Jaar
Gesloten kast Nee
Geschikt voor bi-wiring Nee
Soort luidspreker Boekenplank
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.