Beoordeling 9.3 gebaseerd op 759 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

DALI Oberon On-Wall, luidspreker voor montage aan de muur Vergroten

DALI Oberon On-Wall, luidspreker voor montage aan de muur

DALI DALI

Nieuw

DALI Oberon On-Wall, luidspreker voor montage aan de muur

Meer details

Dit product is niet op voorraad, bel 070 - 322 22 73.

€ 658,00

incl. BTW

DALI Oberon On-Wall, luidspreker voor montage aan de muur

De DALI Oberon On-Wall is een luidspreker die gemaakt is om op te hangen aan de muur. De afmeting van de kast zijn een perfecte balans tussen volume en prestaties in de lage tonen.

De Oberon On-Wall gebruikt dezelfde 29 millimeter lichtgewicht soft dome tweeter als zijn vloerstaande familieleden en een 13 centimeter houtvezel woofer met SMC-technologie voor de lagere middentonen en de lage tonen. De Oberon On-Wall is ontworpen met de innovatieve DALI-ideeën, tradities en uitvindingen – samengebracht in een plat en compact ontwerp.

Gemakkelijk te plaatsen

De materialen van de luidsprekerunits, het ontwerp van het filter en de behuizing van de Oberon On-Wall zijn gekozen om een brede afstraling van uw muziek te waarborgen. Dit zorgt voor een uitstekend geluid, zelfs als u niet midden, tussen, de luidsprekers zit.

Een bijkomend voordeel is dat de harmonische vervorming en diffractie afnemen. Daarom zijn DALI-luidsprekers ontworpen om recht te staan. Om deze reden is de acroniem DALI, “Danish Audiophile Loudspeaker Industries” gekscherende “Don’t Angle Loudspeakers Inward” genoemd door de technici van DALI.

Basreflexpoort

Met zijn unieke ontwerp van de basreflexpoort maakt de Oberon On-Wall op een slimme manier gebruik van de achterliggende muur.

De on-wall luidspreker gebruikt een poortontwerp dat oorspronkelijk werd geïntroduceerd in de DALI Rubicon LCR. De basreflexpoorten van de Oberon On-Wall zijn naar beneden gericht. De poorten werken samen met de muur om de weergave van lage tonen dieper te laten gaan dan uit zo’n compacte behuizing mogelijk zou moeten zijn.

Eigentijds ontwerp

De afgeronde zijkanten van de kast en het rustieke weefsel van de fronten van DALI geven de Oberon On-Wall een vriendelijk en eigentijds uiterlijk. De vier uitvoeringen van de behuizing, zwart, wit, licht eiken en walnoot zorgen dat de Oberon On-Wall in ieder interieur past.

Conus met houtvezel

De conus van de Oberon woofer is gemaakt van een mengsel van fijngemalen papiervezels dat is versterkt met lange houtvezels. Dit zorgt voor een stijve en lichte constructie met uitstekende eigenschappen. In combinatie met een verliesarme rolrand en centreer-ring, de “spider”, geeft deze conus de micro-details in de muziek ongekleurd en precies weer.

Gepatenteerd SMC

SMC is een afkorting van Soft Magnetic Compound. Deze ontwikkeling van DALI is het resultaat van onderzoek naar de optimale magneet voor luidsprekers. SMC is een magneetmateriaal dat elektrische stroom niet geleid. De mechanische vervorming door hysterese en wervelstromen is daardoor lager dan bij “normale” magneten.

Deze verbeteringen in de aandrijving, de motor, van de woofer resulteert in een lage derde-orde vervorming. Door en dankzij deze techniek geeft de Oberon On-Wall u lang luistergenot met een rustig middengebied en een verrassend detail.

Kleur Walnoot,Licht eiken,Wit,Zwart essen
Draadloos Nee
Bedraad Ja
Impedantie 6 ohm
Frequentiebereik 55 - 26000 Hz
Gevoeligheid 86,5 dB
Breedte 245 mm
Diepte 120 mm
Hoogte 385 mm
Gewicht 4,9 kg
Woofer 13 cm
Bass Reflex Ja
Garantie 5 Jaar
Tweeter 29 mm
Minimaal versterkervermogen 25 - 100 watt
Gesloten kast Nee
Geschikt voor bi-wiring Nee
Soort luidspreker Muurmontage
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.