Beoordeling 9.3 gebaseerd op 866 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

DALI Oberon 9, vloerstaande luidspreker Vergroten

DALI Oberon 9, vloerstaande luidspreker

DALI DALI

Nieuw

DALI Oberon 9, vloerstaande luidspreker

Meer details

1 beschikbaar

Let op: nog één op voorraad

€ 2.198,00

incl. BTW

DALI Oberon 9, vloerstaande luidspreker

De DALI Oberon 9 is een vloerstaande luidspreker. De afmeting van de Oberon 9 maken hem geschikt voor een groter ruimte.

De Oberon 9 is een echte drieweg luidspreker die verfijning en detaillering combineert met een moeiteloze kracht om muziek en film op hoge volumes weer te geven. De Oberon 9 is in staat om een echte en overweldigende concert- en bioscoopervaringen bij u thuis te brengen.

De Oberon 9 gebruikt dezelfde 29 millimeter lichtgewicht soft dome tweeter als zijn vloerstaande familieleden, twee 23 centimeter en een 18 cm houtvezel woofers met SMC-technologie voor de lage tonen en de lagere midden tonen. De Oberon 9 is ontworpen met de innovatieve DALI-ideeën, tradities en uitvindingen – samengebracht in een visueel fraai ontwerp.

Gemakkelijk te plaatsen

De materialen van de luidsprekerunits, het ontwerp van het filter en de behuizing van de Oberon 9 zijn gekozen om een brede afstraling van uw muziek te waarborgen. Dit zorgt voor een uitstekend geluid, zelfs als u niet midden, tussen, de luidsprekers zit.

Een bijkomend voordeel is dat de harmonische vervorming en diffractie afnemen. Daarom zijn DALI-luidsprekers ontworpen om recht te staan. Om deze reden is de acroniem DALI, “Danish Audiophile Loudspeaker Industries” gekscherende “Don’t Angle Loudspeakers Inward” genoemd door de technici van DALI.

Eigentijds ontwerp

De afgeronde zijkanten van de kast en het rustieke weefsel van de fronten van DALI geven de Oberon 9 een vriendelijk en eigentijds uiterlijk. De twee uitvoeringen van de behuizing, zwart en walnoot, zorgen dat de Oberon 9 in ieder interieur past.

Conus met houtvezel

De conus van de Oberon woofer is gemaakt van een mengsel van fijngemalen papiervezels dat is versterkt met lange houtvezels. Dit zorgt voor een stijve en lichte constructie met uitstekende eigenschappen. In combinatie met een verliesarme rolrand en centreer-ring, de “spider”, geeft deze conus de micro-details in de muziek ongekleurd en precies weer.

Gepatenteerd SMC

SMC is een afkorting van Soft Magnetic Compound. Deze ontwikkeling van DALI is het resultaat van onderzoek naar de optimale magneet voor luidsprekers. SMC is een magneetmateriaal dat elektrische stroom niet geleid. De mechanische vervorming door hysterese en wervelstromen is daardoor lager dan bij “normale” magneten.

Deze verbeteringen in de aandrijving, de motor, van de woofer resulteert in een lage derde-orde vervorming. Door en dankzij deze techniek geeft de Oberon 9 u lang luistergenot met een rustig middengebied, een imposant laag en een verrassend detail.

Kleur Zwart essen,Walnoot
Draadloos Nee
Bedraad Ja
Impedantie 4 ohm
Frequentiebereik 35 - 26000 Hz
Gevoeligheid 90,5 dB
Breedte 260 mm
Diepte 406 mm
Hoogte 1172 mm
Gewicht 37,1 kg
Woofer 2 x 23 cm
Bass Reflex Ja
Garantie 5 Jaar
Tweeter 29 mm
Minimaal versterkervermogen 50 - 400 watt
Gesloten kast Nee
Geschikt voor bi-wiring Nee
Midrange 18 cm
Soort luidspreker Vloerstaand
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.