Beoordeling 9.3 gebaseerd op 880 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

System Audio legend 60.2 Vergroten

System Audio legend 60.2

System Audio System Audio

Nieuw

System Audio legend 60.2

Meer details

Dit product is niet op voorraad, bel 070 - 322 22 73.

€ 5.999,00

incl. BTW

Een nieuw standaard voor luidsprekers

Gebruik de System Audio legend 60.2 in een goed muzieksysteem en deze luidspreker verleid je met een heerlijk en natuurlijk geluid.

  • Makkelijk te plaatsen

  • Groots geluid

  • Vult de kamer met muziek

  • Op te waarderen naar draadloos

Deze luidspreker zult u doen verbazen met zijn geluid. De System Audio legend 60.2 heeft een veel grootser geluid dan zijn afmetingen doen vermoeden. Muzikaliteit en energie die te horen is door de basis van System Audio: muzikanten.

Techniek

Er is geen woofer als die in de System Audio legend 60.2 wordt gebruikt, dit is de belangrijkste reden voor het grootse geluid.

Het membraan kan 40% meer bewegen dan een “normale” woofer en dat zorgt voor een dieper laag en een rijker geluid dan een vergelijkbare luidspreker.

Het membraan is gemaakt van koolstofvezels, dit lichtgewicht materiaal helpt om het geluid duidelijker en levendiger te maken. Het gevoel dat u dicht bij de muzikanten staat wordt hierdoor versterkt.

De legend 60.2 is bovendien een degelijke luidspreker die makkelijk gedurende lange tijd op een hoog niveau muziek kan weergeven.

Kom dicht bij de muziek

De middentoon luidspreker is een eigen ontwerp. Van buiten lijkt deze hetzelfde als de woofers, maar aan de binnenkant is het een ander verhaal.

Het is zijn taak om de belangrijke middentonen over te brengen die onmisbaar zijn voor de muziek. In de middentonen ervaar je de helderheid van de stem van de zanger, het karakteristieke geluid van de gitaar, de piano, het keyboard of de drums.

U hebt een buitengewone muziekbelevenis wanneer het middengebied helder en ongekleurd is en u dicht bij de muziek brengt.

Vult de ruimte met muziek

De hoge tonen luidspreker is voorzien van een gepatenteerde DTX akoestische lens. Dankzij deze lens hebt u door uw hele kamer een mooi en goed verspreid geluid.

Upgrade uw luidsprekers wanneer u maar wilt

De luidsprekers in de SA legend-familie zijn ‘s werelds eerste luidsprekers die kunnen worden geüpgraded van bedraad naar draadloos.

Dit betekent dat de luidsprekers vandaag perfect werken met uw muzieksysteem en wanneer u wilt, kunt u ze veranderen in actieve draadloze luidsprekers. U verliest uw investering niet en haalt meer uit wat u al hebt.

Ervaar grote muzikaliteit

Het geluid, de klankbalans, van de legend 60.2 is gemaakt door een groep experts van System Audio, muzikanten en sound engineers. Het geluid en de muzikaliteit zijn voor System Audio bijzonder belangrijk.

System Audio is veel meer bezig met geluidskwaliteit dan met technische specificaties. Dit is terug te voeren naar de basis van System Audio: het zijn muzikanten.

Het ontwerpteam werkt met verschillende materialen en onderdelen en voert vele luistertesten uit om zo het beste uit een luidspreker te halen.

Als geen ander stopt System Audio tijd in luistertesten en dat maakt System Audio uniek.

Kleur Wit,Zwart
Draadloos Nee
Bedraad Ja
Breedte 200 mm
Diepte 335 mm
Hoogte 1180 mm
Woofer Legend 15/8
Bass Reflex Ja
Tweeter Legend DXT
Gesloten kast Nee
Geschikt voor bi-wiring Nee
Midrange Legend 15/4
Soort luidspreker Vloerstaand
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.