Beoordeling 9.3 gebaseerd op 866 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

DALI Rubicon 6, vloerstaande luidspreker Vergroten

DALI Rubicon 6, vloerstaande luidspreker

DALI DALI

Nieuw

De DALI Rubicon 6 is een fraaie vloerstaande luidspreker die in staat is om u keer op keer te imponeren door zijn prachtige klank.

Meer details

Dit product is niet op voorraad, bel 070 - 322 22 73.

€ 4.398,00

incl. BTW

DALI Rubicon 6

De DALI Rubicon 6 is een fraaie vloerstaande luidspreker die in staat is om u keer op keer te imponeren door zijn prachtige klank. Uw muziek klinkt open, gedetailleerd en krachtig. Het middengebied is prettig open en direct en stemmen klinken neutraal en "echt"

Rubicon kenmerken

SMC Magneetsysteem

SMC is een afkorting van Soft Magnetic Compound. Deze ontwikkeling van DALI is het resultaat van onderzoek naar de zo goed mogelijke magneet voor luidsprekers. SMC is een magneetmateriaal dat elektrische stroom niet geleid. De mechanische vervorming door hysterese en wervelstromen is daardoor lager dan bij “normale” magneten.

Deze verbeteringen in de aandrijving, de motor, van de woofer leidt tot een lage derde-orde vervorming. Door en dankzij deze techniek geeft de Rubicon u lang luistergenot met een rustig middengebied en een verrassend detail.

Hybride Tweeter Module

De Hybride Tweeter Module is een handelsmerk van DALI en die van de Rubicon serie wordt in Denemarken gebouwd. De Hybride Tweeter Module combineert een dome-tweeter met een ribbon-tweeter voor een verbazingwekkende weergave van de hoge tonen.

Kastconstructie

Door de lage- en middentoonluidspreker elke in een eigen, afgesloten kamer, onder te brengen is iedere luidspreker individueel afgestemd op zijn eigen specifieke frequentiegebied. Omdat de luidsprekers elkaar niet kunnen beïnvloeden zijn de prestaties van de lage- en middentoonluidspreker zo goed mogelijk. Dit uit zich in een gecontroleerd laag en een open middengebied.

Conussen met houtvezels

De conus van de Rubicon lage- en middentoonluidspreker is gemaakt van een mengsel van fijngemalen papiervezels dat is versterkt met lange houtvezels. Dit zorgt voor een stijve en lichte constructie met uitstekende eigenschappen.

Als u uw luidspreker van dichtbij bekijkt, ziet u dat de langere houtvezels willekeurig verdeeld door het conusmateriaal zitten. Interne resonantie in de conus worden door de “verdeling” minimaal gehouden wat de vervorming in het geluid onderdrukt.

In combinatie met een verliesarme rolrand en centreer-ring, de “spider”, geeft deze conus de micro-details in de muziek ongekleurd en precies weer.

Kleur Walnoot,Rosso,Wit hoogglans,Zwart hoogglans
Draadloos Nee
Bedraad Ja
Impedantie 4 ohm
Frequentiebereik 38 - 34000 Hz
Gevoeligheid 88,5 dB
Breedte 200 mm
Diepte 380 mm
Hoogte 990 mm
Gewicht 20,2 kg
Woofer 2 x 16,5 cm
Bass Reflex Ja
Garantie 5 Jaar
Tweeter 29 mm + Ribbon
Minimaal versterkervermogen 40 - 200 watt
Gesloten kast Nee
Geschikt voor bi-wiring Ja
Soort luidspreker Vloerstaand
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.