Beoordeling 9.3 gebaseerd op 881 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Dynaudio Contour 30i Vergroten

Dynaudio Contour 30i

Dynaudio Dynaudio

Nieuw

  • Vloerstaande HiFi Luidsprekerset

  • Esotar 2i tweeter met Hexis Dome

  • 2x 18 cm Woofer

  • 5 Jaar garantie

  • Gratis verzending

Meer details

1 beschikbaar

Let op: nog één op voorraad

€ 8.000,00

incl. BTW

Contour 30 zet het een stapje hoger dan de 20. Natuurlijk met de vertrouwde eerlijkheid en transparantie, maar dan in een groter pakket. Net als de rest van de nieuwe Contour i-familie, heeft de 30i de geheel nieuwe Esotar 2i-tweeter. Compleet met de Hexis inner dome die te vinden is in ons vlaggenschip Confidence assortiment en ook in de Core-serie van professionele studio-referentiemonitors (trickle-down tech is iets geweldigs!). De Esotar 2i tweeter krijgt ook een nieuwe, grotere achterkamer. Samen met Hexis helpt dit om ongewenste resonanties te verminderen en de frequentierespons af te vlakken voor nog duidelijkere, hoge frequenties.

 

We hebben de Contour 30 voorzien van twee MSP-drivers van 18 cm en een verdubbeling van de poorten aan de achterkant. Achter de schermen hebben we de spinnenophanging aangepast (de verende ring die de woofer op zijn plek houdt als hij in rust is en hem op de juiste manier bedient als hij beweegt). Deze is gemaakt van aramidevezels en behoudt de ingenieuze structurele eigenschappen van vroeger (de binten zijn van verschillende breedte om een ​​nog fijnere controle te geven over de uitslag van de kegel).

 

  • In twee uitzonderlijk mooie uitvoeringen

  • Geoptimaliseerd voor elke soort muziek o.a. Klassiek, Jazz, maar ook voor bijv. Metal.

  • Verbeterde tweeter

  • Uitermate strakke lage tonen.

 

Contour 30i blijft ook aluminium spreekspoelen gebruiken. We kunnen ze extreem licht maken, maar ook groter dan de oude koperen eenheden die u elders zult vinden. Lichter gewicht maakt grotere diameters mogelijk met meer wikkelingen en toch een laag gewicht, wat betekent dat we meer controle hebben over de kegelbeweging. En dat betekent meer controle over het geluid - vooral bij hoge frequenties en hoge volumes - precies wat je nodig hebt in een mid / bass driver. Natuurlijk hebben we geëxperimenteerd met kleine spreekspoelen op de nieuwe Contour - de grootte die andere bedrijven mogelijk gebruiken. De metingen zeiden dat ze voor Contour zouden moeten werken. Onze oren zeiden anders, dus gingen we groot. Onze oren hadden gelijk.

 

En, net als bij Contour 20i, hebben we dankzij de vlakkere frequentierespons van de verbeterde tweeter en mid / bass-drivers de crossover kunnen vereenvoudigen. Niet dat het voorheen niet elegant was, maar nu ... wel, we laten je oordelen.

 

De verbeterde crossover heeft niet langer impedantiecorrectieschakelingen nodig om de prestaties te optimaliseren - dat gebeurt nu allemaal in de driver zelf, simpelweg door de fysieke eigenschappen van de materialen die we gebruiken. Minder componenten, schoner signaalpad, betere prestaties.

Draadloos Nee
Breedte 300 mm
Diepte 360 mm
Hoogte 1169 mm
Gewicht 31,4 kg
Woofer 2 x 18 cm
Bass Reflex Ja
Garantie 5 Jaar
Soort luidspreker Vloerstaand

2 vergelijkbare producten

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.