Beoordeling 9.3 gebaseerd op 866 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Dynaudio Special Forty Vergroten

Dynaudio Special Forty

Dynaudio Dynaudio

Nieuw

  • 3 Jaar op rij beste boekenplank speaker boven £2000 (What HiFi)

  • Esotar Forty Tweeter

  • 17W75 MSP woofer i.c.m. AirFlow Basket

  • 5 Jaar garantie

  • Gratis verzending!

Meer details

2 beschikbaar

€ 3.150,00

incl. BTW

De Special Forty gebruikt ons gepatenteerde MSP (Magnesium Silicate Polymer) -materiaal als belangrijkste driver. MSP levert precies de juiste combinatie van stijfheid, demping en stabiliteit voor de meest natuurgetrouwe geluidsweergave. En, in tegenstelling tot andere kegelmaterialen, verandert het in de loop van de tijd niet - dus je Special Forty-luidsprekers zullen nog steeds zingen, net zo lieflijk ons ​​volgende jubileum.

 

 

  • Fluxoptimalisatie en straalregeling

  • 2 gloednieuwe kleuren!

  • AirFlow Basket voor bass optimalisatie

  • Bekijk de wereldwijde reviews.

 

De kegel zelf maakt gebruik van een nauwgezet ontwikkelde symmetrische excursie voor nog betere midrange-prestaties. Daarachter zit onze asymmetrische spin - onze passieve harmonische gelijkrichter. Het minimaliseert de hogere harmonischen om de uitvoering verder aan te scherpen en maakt het niet alleen mogelijk om afzonderlijke delen in een muziekstuk uit te kiezen, maar zelfs individuele instrumenten in een orkest. (Dus nu, eindelijk, de derde vioolsectie kan zijn dag in de zon hebben.) En, net als al onze andere MSP-kegels, is het een ontwerp uit één stuk (dat kun je zien aan de speciale balansribben rond de centrale stofkap) . Dit geeft het een ongelooflijk solide verbinding met de spreekspoel en stabiliseert de vorm - wat cruciaal is wanneer je besluit om het op 11 te zetten.

 

Het zit allemaal in onze speciale AirFlow-mand - het bit dat de hele aandrijfmotor stevig op zijn plaats houdt in de kast. De ontwikkeling ervan was een van die ‘Eureka!’ Momenten die onze ingenieurs een paar keer per week lijken te krijgen in Dynaudio Labs (je kunt ze vaak aan de overkant van de weg horen juichen in onze fabriek). We vroegen hen om interne reflecties te verminderen en de luchtbeweging te vergroten zonder de stijfheid of stabiliteit van de mand in gevaar te brengen, en dit geniale ontwerp is wat ze bedachten.

Kleur Ebony Wave,Black Vine
Draadloos Nee
Breedte 198 mm
Diepte 307 mm
Hoogte 360 mm
Gewicht 8,1 kg
Woofer 17 cm
Bass Reflex Ja
Garantie 5 Jaar
Soort luidspreker Boekenplank

6 vergelijkbare producten

Vorige
Vorige
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.