Beoordeling 9.3 gebaseerd op 734 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

NAD MDC VM130i 4K videomodule Vergroten

NAD MDC VM130i 4K videomodule

NAD NAD

Nieuw

NAD MDC VM130i 4K videomodule

Meer details

Dit product is niet op voorraad, bel 070 - 322 22 73.

€ 699,00

incl. BTW

NAD VM 130i UHD (4K) videomodule voor T 758

Deze upgrade integreert twee meest gewenste technologieën in één enkele module die werkt in alle NAD MDC AV-producten. De NAD VM 130i biedt niet alleen Ultra High Definition (UHD) videoprestaties, maar voegt ook de optie* toe van netwerkmuziekstreaming, wifi en Bluetooth, waardoor tot 64 zones van BluOS-compatibele hi-res muziekspelers kunnen worden toegevoegd om het meest geavanceerde meerkamer systeem te creëren.

De NAD VM 130i maakt gebruik van de allernieuwste 4K-videochipsets en ondersteunt 60 frames per seconde (4K/60 @ 4/4/4) voor volledige ondersteuning van alle huidige en toekomstige UHD-indelingen. Veel UHD AVR's gebruiken nog steeds veel langzamere videoverwerking die de prestaties beperkt tot 4K/60 @ 4/2/0. De NAD VM 130i bevat de nieuwste HDCP 2.2 kopieerbeveiliging die nodig is voor toegang tot alle commerciële UHD-data. Net als eerdere MDC-videomodules heeft NAD gekozen voor een “do no harm”-benadering van het videosignaal door geen kostbare informatie toe te voegen of te verwijderen, waardoor de framesnelheid en kleurruimte ongewijzigd blijft, van de ingang tot uitgang. Alleen het muzieksignaal wordt eruit gehaald voor verwerking en versterking door de nieuwste topklasse hoge resolutie schakelingen. De NAD M 130i is flexibeler dan ooit, met ingebouwde AirPlay 2 voor eenvoudige integratie in het Apple-ecosysteem.

*Introductie van BluOS voor NAD

Maak kennis met de BluOS-upgradekit - een klein apparaat dat eenvoudig wordt aangesloten op de USB-ingang van uw BluOS-ready NAD-versterker waarmee u al uw muziek kunt streamen met één eenvoudig te gebruiken app. Eenmaal ingesteld en verbonden met uw wifi-netwerk, kunt u eenvoudig gebruik maken van de BluOS Controller-app voor smartphone, tablet en desktop om muziek zonder kwaliteitsverlies te streamen en te bedienen, of te groeperen met andere BluOS-apparaten zoals draadloze luidsprekers.

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.