Beoordeling 9.3 gebaseerd op 866 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

NAD MDC HDM-2 module Vergroten

NAD MDC HDM-2 module

NAD NAD

Nieuw

NAD MDC HDM-2 module

Meer details

Dit product is niet op voorraad, bel 070 - 322 22 73.

€ 429,00

incl. BTW

NAD MDC HDM-2

Met NAD's innovatieve Modulair Design Construction, kan het toevoegen van de nieuwste geavanceerde technologie zo eenvoudig zijn als een software upgrade of een nieuwe hardware module in uw stereo versterker. De MDC HDM-2 is een MDC-module van NAD en voegt HDMI-schakel- en audiomogelijkheden toe aan onze stereoversterkers. Gebaseerd op de nieuwste 6 GHz HDMI chip, biedt de MDC HDM-2 volledige ondersteuning voor UHD (4K) video doorgave naar een televisie.

U kunt op de NAD MDC HDM-2 module 3 apparaten aansluiten en doorsturen naar uw televisie.

Audio voor video

De NAD MDC HDM-2 is geen vervanging voor een volwaardige AVR in een thuisbioscoopomgeving, toch is het toevoegen van videomogelijkheden aan een stereosysteem vaak de betere oplossing voor wie die de voorkeur geeft aan eenvoud, maar hoge prestaties wil hebben.

Met Consumer Electronic Control (CEC) en Audio Return Channel (ARC), kunt u de MDC HDM-2 en de NAD-versterker bedienen met de afstandsbediening van uw TV voor een naadloze integratie en gebruiksgemak.

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.