Beoordeling 9.3 gebaseerd op 710 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

NAD MDC BluOS upgrade kit Vergroten

NAD MDC BluOS upgrade kit

NAD NAD

Nieuw

NAD MDC BluOS upgrade kit

Meer details

Dit product is niet op voorraad, bel 070 - 322 22 73.

€ 229,00

incl. BTW

Voeg BluOS toe aan uw VM130i of VM300 MDC-kaart

Maak kennis met de BluOS-upgradekit - een klein apparaat dat eenvoudig wordt aangesloten op de USB-ingang van uw BluOS-ready NAD-versterker waarmee u al uw muziek kunt streamen met een eenvoudig te gebruiken app. Eenmaal ingesteld en verbonden met uw wifinetwerk, kunt u eenvoudig gebruikmaken van de BluOS Controller-app voor smartphone, tablet en desktop om muziek zonder kwaliteitsverlies te streamen en te bedienen, of te groeperen met andere BluOS-apparaten zoals draadloze luidsprekers.

Eigenschappen

  • Eenvoudige installatie: sluit de kaart aan op de USB-ingang van uw met MDC uitgeruste NAD-versterker, verbind hem met uw netwerk en begin met streamen

  • Stream muziek zonder kwaliteitsverlies, tot 24-bit/192kHz, in bit-perfecte kwaliteit draadloos naar elk BluOS systeem

  • Gebruik je mobiele apparaat als afstandsbediening. Open de BluOS-app en u hebt de hele muziekbeleving binnen handbereik

  • Synchroniseer grote hi-res muziekcollecties voor streaming, of kies uit de lijst van ondersteunde muziekdiensten voor toegang tot miljoenen nummers.

  • Naadloze integratie met populaire domoticasystemen, waaronder Crestron, Control4, URC, RTI en Push.

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.