Beoordeling 9.3 gebaseerd op 839 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

NAD MDC2 BluOS-D module Vergroten

NAD MDC2 BluOS-D module

NAD NAD

Nieuw

NAD MDC2 BluOS-D module met Dirac.

Meer details

1 beschikbaar

Let op: nog één op voorraad

€ 599,00

incl. BTW

NAD MDC2 BluOS-D

De MDC2 BluOS-D-module is uitgerust met wifi en ethernet en laat u muziek van uw favoriete streamingdiensten afspelen via uw C 399. Met de veelgeprezen BluOS Controller-app voor Android, iOS, macOS en Windows hebt u toegang tot de vele mogelijkheden van deze module.

Zoals alle BluOS-compatibele producten heeft de MDC2 BluOS-D geïntegreerde ondersteuning voor tientallen streamingdiensten en ondersteuning van Apple AirPlay 2, Spotify Connect en Tidal Connect. Dankzij tweerichtingscommunicatie kan de MDC2 BluOS-D ook muziek streamen van bronnen die zijn aangesloten op de C 399 naar BluOS-componenten in andere kamers.

Met de MDC2 BluOS-D-module krijgt u ook de mogelijkheid van Dirac akoestische correctie.

Over Dirac Live® Technology

Dirac Live® is een akoestische ruimtecorrectie techniek die gebruikt wordt in bioscopen, studio’s, luxe auto’s en uiteraard uw luisterruimte.

Eenvoudiger technieken dan Dirac corrigeren vaak alleen de frequentiekarakteristiek van uw systeem. Dirac doet meer, ook de impulsweergave wordt verbeterd. Een goede impulsweergave staat garant voor een nauwkeurige plaatsing van het geluid, goede een duidelijke verstaanbaarheid en goed, gecontroleerd laag.

Na een goede Dirac kalibratie krijgt u:

  • Een betere plaatsing van de instrumenten, dankzij eliminatie van reflecties via de muren, de vloer en het plafond

  • Duidelijkere stemmen

  • Krachtiger en een strak, gecontroleerd, laag

  • Minder last van luistervermoeidheid

  • Een verbeterd timbre door het onderdrukken van resonanties

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.