Beoordeling 9.3 gebaseerd op 683 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Sonos Subwoofer (niet meer leverbaar) Vergroten

Sonos Subwoofer (niet meer leverbaar)

Sonos Sonos

Nieuw

Bij aankoop van dit product, neemt u afstand van uw herroeppingsrecht. Dit product mag u dus niet retourneren. Uw garantie van 2 jaar blijft bestaan.

 

De Sonos Subwoofer, leverbaar in wit en zwart, is de enige juiste uitbereiding voor de Sonos Playbar of Sonos Playbase. Met de Sonos Sub wordt de tv en muziek ervaring vele malen versterkt door extra lage tonen. Zeker als u een filmliefhebber bent is de Sonos Sub onmisbaar bij de Playbar of Playbase. Draadloos te verbinden met uw huidige Sonos systeem!

Meer details

De Sonos Sub is een prachtige uitbereiding voor de Sonos Playbar Soundbar, of de Sonos Playbase Soundbase. Voor de ideale bioscoop ervaring is de Sonos Subwoofer onmisbaar!

 

In één kamer of in alle kamers tegelijk.

Luister in de woonkamer, slaapkamer, ja zelfs in de badkamer naar een ander nummer of speel in alle kamers dezelfde track af. Met Sonos kan iedereen in elke kamer genieten van zijn of haar favoriete muziek.

Brengt al al jouw muziek samen in één app.

Al je favoriete muziekdiensten bij elkaar in één simpele app, waarmee je alles kunt bedienen; van tracks, kamers tot het volume. Geniet van je favoriete nummers van iTunes en je persoonlijke muziekbibliotheek. Stream Apple Music, Spotify, Deezer of je andere online muziekdiensten. Luister naar meer dan 100.00 gratis lokale en internationale radiozenders. Of luister naar de beste muziek ter wereld op radiozender Beats 1, die live uitzendt vanuit LA, New York en Londen.

Krijg toegang tot bijna alle muziek die ooit is gemaakt - en laat de experts nummers voor je uitkiezen op basis van de muziek waar je graag naar luistert. Sonos brengt Apple Music bij je thuis.

Kleur Zwart,Wit
Bluetooth Nee
Type Luidspreker Mono
Netwerkverbinding Draadloos en Bedraad
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.