Beoordeling 9.3 gebaseerd op 504 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Bluesound Pulse Subwoofer Uitbreiden

Bluesound Pulse Subwoofer

BLUESOUND

Nieuw

De Bluesound Pulse Subwoofer is de ideale uitbereiding voor de Bluesound Pulse Soundbar. Deze combinatie zorgt voor een unieke beleving in de woonkamer. Streamen op hoog niveau is geen enkel probleem voor deze twee. Bediening door de gebruiksvriendelijke app maakt dit multiroom systeem de meest betrouwbare van dit moment.

Meer details

1 Item

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

€ 699,00

incl. BTW

Deze draadloze subwoofer van Bluesound is dé ideale soundbar in combinatie met de Bluesound Pulse Soundbar. Draadloos en bedraad aan te sluiten op de soundbar. De subwoofer is een compacte oplossing wanneer er nog niet genoeg lage tonen aanwezig zijn.

 

Het Bluesound Multiroom Audio systeem:

Nog niet zo heel lang geleden was multiroom audio een erg dure en ingewikkelde materie, waar je alleen van kon genieten als je je volledige huis bekabelde vanaf het kale casco en waarbij er enorme 19” racks nodig waren met bronnen, processoren en versterkers. Het was een tijd waarin dit soort luxe alleen weggelegd was voor de happy few. Totdat in 2002 Sonos op de markt kwam en een tijdperk inluidde waarin elk jaar de prijzen voor multiroom audio distributie gestaag begonnen te dalen en de opzet van dit soort systemen steeds simpeler werd. Echter gebeurde dit ook in een tijd waar alles wel steeds simpeler werd maar door de populariteit van mp3 en andere compressievormen (denk iPod en Apple) stond de muzikaliteit van dit soort systemen zwaar onder druk, en het is in 2012 dat een alliantie van muziekliefhebbers besluit om hifi-kwaliteit terug te brengen in deze nieuwe vorm van muziekgebruik die audio-streaming wordt genoemd, en BlueSound was geboren. Door deze muzikale manier van benaderen kwam het merk al snel op de radar van de eigenaren van onder andere NAD hifi-apparatuur, Lenbrook Industries. Lenbrook heeft een lange geschiedenis op het gebied van topkwaliteit hifi-apparatuur en het duurt dan ook niet lang voordat er een compleet Bluesound ecosysteem ontstaat; het resultaat vindt u terug in bijna al onze demonstraties en uiteraard bij de diverse Bluesound producten op onze website.

Kleur Zwart,Wit
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.