Beoordeling 9.3 gebaseerd op 110 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

BeoSound 1 Uitbreiden

BeoSound 1

BANG & OLUFSEN

Nieuw

De BeoSound 1 is een draagbaar, draadloos speakersysteem met een indrukwekkend 360 graden geluid. De behuizing is extreem sterk en stijf, gecreëerd uit één stuk aluminium. De BeoSound 1 biedt toegang tot alle grote streamingdiensten en is integreerbaar in een Bang & Olufsen Multiroom audio systeem.

Meer details

€ 1.500,00

incl. BTW

De Bang & Olufsen BeoSound 1 is een absolute krachtpatser in zeer compact formaat. ‘Eenvoud is alles’ volgens de ontwerper Torsten Valeur. Het doel van Torsten was om een muzieksysteem te ontwerpen dat op een muziekinstrument lijkt. Elk onderdeel van de BeoSound 1 moest eruit komen te zien alsof het maar één doel heeft: het verspreiden van mooie muziek.

Acoustic Lens Technology

De BeoSound 1 is voorzien van een zeer geavanceerde simulatietool die detecteert hoe de akoestische omgeving van de speaker zich gedraagt en daar wordt het geluid op aangepast. Dit systeem zorgt voor een optimale geluidsverspreiding binnenin de luidspreker. Op basis van deze informatie creëert de BeoSound 1 een perfect geluidslandschap. Naast onder andere de BeoLab 18 en de Beolab 50 is de Beosound 1 ook voorzien van de akoestische lens technologie die ervoor zorgt dat de midden- en hoge tonen over 360 graden met evenveel energie verspreid worden.Dat betekent voor u als luisteraar dat u altijd geniet van een optimale muziekbeleving.

Stabiele Draadloze Verbindingen

De BeoSound 1 is voorzien van de mogelijkheid om zowel via wifi als via bluetooth contact te maken; de wifi uiteraard voor ‘normaal’ gebruik binnen het bereik van uw draadloze wifisysteem. Via deze connectie is de BeoSound 1 ook te gebruiken in een multiroom hoedanigheid samen met bijvoorbeeld een BeoVision Eclipse OLED televisie of een BeoSound Shape geluidssysteem.

De tweede connectiemogelijkheid die de BeoSound 1 biedt is BlueTooth, een superhandige functie die de mogelijkheid biedt om toch muziek te spelen terwijl u bijvoorbeeld achterin de tuin bent en via spotify van muziek wilt genieten met uw telefoon. In ditzelfde voorbeeld kunt ook direct gebruik maken van het feit dat de BeoSound 1 voorzien is van een accu waar hij maximaal 16 uur uit kan spelen. Op deze manier bent u volledig ‘wireless’ en niet afhankelijk van wifi of zelfs een stopcontact.

Compatibiliteit

Bent u muziek aan het spelen en heeft u uw telefoon of iPad niet onder handbereik? Dat is geen enkel probleem, de BeoSound 1 is 100% te bedienen op het apparaat zelf. Op de bovenzijde zit een proximitysensor die razendsnel berekent waar u bent en op deze manier zichzelf afstemt op uw commando’s.

KleurAluminium,Brass
Bediening via AppJa
BluetoothJa
Netwerk VerbindingDraadloos / Bedraad
AccuJa
Chromecast Built-InJa
DLNAJa
AirplayJa
Maximale Speeltijd16 uur
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.