Beoordeling 9.3 gebaseerd op 110 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Bang & Olufsen BeoPlay M5 Uitbreiden

Bang & Olufsen BeoPlay M5

BANG & OLUFSEN

Nieuw

De Bang en Olufsen BeoPlay M5 is een draadloze, streaming speaker. Deze prachtige design luidspreker heeft de mogelijkheid om via bluetooth of via applicatie bediend te worden. Zo kunt u luisteren naar elke soort muziek via streaming diensten of naar alle radio stations met internet radio. Plaatsing van deze B&O BeoPlay M5 kan overal in de kamer, waar hij zijn audio op aanpast!

Meer details

2 Items

€ 600,00

incl. BTW

De BeoPlay M5

Het grote broertje van de BeoPlay M3 zou je ‘em kunnen noemen, echter met die titel zouden we hem veel te kort doen. De BeoPlay M5 is zoveel meer! Hij is voorzien van een 5” woofer, een 1,5” midrange en drie ¾” tweeters met een gecombineerd piekvermogen van 460 (!) watt. Combineer die ingrediënten in een gesloten akoestisch ideale ronde behuizing, voorzie de M5 van alle mogelijke denkbare gemakken als BlueTooth, DLNA, TuneIN, Deezer en Spotify Connect en je hebt de ideale muziekpartner gevonden!

De Bang & Olufsen App

Met de Bang & Olufsen App kunt u uw favorieten Bang & Olufsen apparaten aanpassen, combineren en regelen. Zo heb je de optie om de Bluetooth naam aan te passen naar uw persoonlijke voorkeur!

Ook is het mogelijk via de applicatie aan te geven hoe jouw speaker gepositioneerd staat (Vrijstaand, Muur of Hoek). Zo zorgt de luidspreker er voor dat het geluid wordt geoptimaliseerd.

Het standaard en maximale volume is te wijzigen in de Bang en Olufsen App. Wanneer er meerdere personen verbonden zijn met een luidspreker is het mogelijk het maximale volume lager te zetten zodat er niet continu te hard gespeeld kan worden. Daarbij is het standaard volume aan te passen. Hiermee regelt u het volume waar de speaker mee aangaat.

De loudness optie in de Bang & Olufsen App is ideaal als u vaker op laag volume muziek speelt. De geluidssterkte wordt dan verbetert bij de lage en hoge tonen.

Dat is nog niet alles. De B&O applicatie ondersteund een alarm functie. Zo kunt u een speaker op een bepaald tijdstip af laten gaan en dus eventueel als wekker gebruiken!

KleurGrijs,Zwart,Groen
Bediening via AppJa
BluetoothJa
Netwerk VerbindingDraadloos en Bedraad
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.