Beoordeling 9.3 gebaseerd op 761 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Dynaudio Evoke 25C Vergroten

Dynaudio Evoke 25C

Dynaudio Dynaudio

Nieuw

5 Jaar garantie

Dé centerspeaker voor een Dynaudio Evoke Surround opstelling

Strak en accuraat laag door de Esotar+ woofers

Unieke Cerotar Tweeter

Afgeleid van de Special Forty en Confidence top lijnen

Meer details

Dit product is niet op voorraad, bel 070 - 322 22 73.

€ 1.300,00

incl. BTW

Net als de rest van de Evoke-reeks, is de tweeter de gloednieuwe Cerotar. Het is gebaseerd op de belangrijkste technologieën van onze bekroonde Esotar Special Forty tweeter en de machtige nieuwe Esotar3, die u zult vinden in de meest vertrouwde Confidence-serie.
Net als alle Dynaudio tweeters, maakt het gebruik van een precieze soft-dome. Deze coating wordt op precies de juiste plaatsen en diktes aangebracht om de prestaties van hoge frequenties te optimaliseren. Het is een proces dat is afgeleid van onze meest exclusieve luidsprekers.
Maar dat is waar de gelijkenis met alles behalve vertrouwen eindigt. Achter de koepel zit een speciale binnenste koepel die de luchtstroom vormt om de frequentierespons soepel uit te voeren en ongewenste resonanties die de hogefrequentieprestaties beïnvloeden, te elimineren.
De Cerotar-tweeter wordt aangedreven door een nieuwe strontiumcarbonaatferriet + keramische magneet voor verhoogde gevoeligheid, verbeterde detailresolutie en een natuurlijke, dynamische respons.
Evoke 25C's 14-inch Esotec + midden- / basdrivers zijn gemaakt van MSP (Magnesium Silicate Polymer), een materiaal dat we al sinds het begin van Dynaudio gebruiken voor onze woofermembranen. Het biedt precies de juiste combinatie van lichtheid, stijfheid en demping om de behoefte aan nauwkeurige basprestaties in evenwicht te brengen met een heldere, gedetailleerde middentonen.
Elke luidsprekerconus is gemaakt van een enkel stuk MSP. Dit maakt ze precies de juiste hoeveelheid rigide - en betekent veel minder fysieke vervorming tijdens het spelen. Het geeft ook een super-solide fysieke verbinding met de glasvezel spreekspoelvormer aan de achterkant (het is direct verlijmd onder de Balance Ribs die je rond het midden ziet), wat betekent dat meer van de bewegingsenergie van de spoel wordt overgedragen naar de diafragma.
De 38 mm spreekspoelen zelf zijn gemaakt van aluminium, waardoor ze extreem licht zijn. Dat betekent dat we meer wikkelingen kunnen gebruiken. Meer windingen geven ons meer controle over de beweging van de kegel, wat meer controle over het geluid betekent, zelfs bij hoge volumes en hoge frequenties. Dat is vooral belangrijk in een middenluidspreker, die zich voornamelijk bezighoudt met spraak - de prestaties in het middenbereik moeten absoluut van topklasse zijn.
De woofer-motor wordt stabiel gehouden, gecentreerd en waar door de Nomex-spin (de cirkelvormige veer die de kegel doet bewegen wanneer dat niet moet, en laat deze bewegen wanneer dat zou moeten), terwijl de nieuwe van contour afgeleide surround een langere worp mogelijk maakt ratio voor meer punch. En, net als de Cerotar-tweeter, worden de woofers beide aangedreven door keramische ferriet + magneten voor meer controle, finesse en kracht.
In een taal die niet door een spreker wordt bedacht, betekent dit: "je hoort je film zoals deze bedoeld was om gehoord te worden". Geen ruwe randen, niets dat uitkomt waar het niet hoort - en niets degradeert naar een cameo als het de hoofdrol moet spelen.

De ontwerpafdeling van Dynaudio heeft zich laten inspireren door show-homes, home-interiors-winkels en real-life woningen in Denemarken om het uiterlijk van Evoke 25C te verbeteren. Het is immers net zo'n meubel als de bank waar je op zit om je films te bekijken.
Dat is waarom de vier afwerkingen zo relatable zijn. U kunt kiezen uit Black High Gloss en White High Gloss (die beide nieuwe laktechnieken gebruiken voor een verbluffende glasachtige oppervlakte), evenals de warme en organische open fineer Walnut Wood en Blonde Wood-stijlen.
De kast is taps toelopend en afgerond in een knipoog naar de Contour en Confidence-reeksen, terwijl de montageschroeven verborgen zijn achter stijlvolle sierringen uit één stuk.

Een uitgebreide, Engelstalige, folder kunt u hier vinden: link

Kleur Walnut Wood,Zwart hoogglans,Wit hoogglans,Blonde Wood
Draadloos Nee
Breedte 600 mm
Diepte 267 mm
Hoogte 180 mm
Gewicht 11,8 kg
Woofer 2 x 14 cm
Bass Reflex Ja
Garantie 5 Jaar
Soort luidspreker Center
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.