Beoordeling 9.3 gebaseerd op 863 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Dynaudio Evoke 10 Vergroten

Dynaudio Evoke 10

Dynaudio Dynaudio

Nieuw

  • 5 Jaar garantie

  • Lichtgewicht

  • Sublieme prestaties

  • Cerotar Tweeter

Meer details

Dit product is niet op voorraad, bel 070 - 322 22 73.

€ 1.500,00

incl. BTW

Bij de Dynaudio Evoke 10 is de 14 cm midden- / basdriver van elke luidspreker gemaakt van MSP (Magnesium Silicate Polymer), net zoals alle Dynaudio-luidsprekers al tientallen jaren worden gebruikt. Ze gebruiken nieuwe randen om hun frequentierespons en hun lagefrequentie-dynamiek uit te breiden - en dat allemaal met behoud van de prestaties van de midrange in het midden.

Het diafragma is 0,4 mm dun en biedt precies de juiste combinatie van lichtheid, stijfheid en demping voor optimale prestaties. Hij is gemaakt uit één stuk (de stofkap is onderdeel van het speeloppervlak) en is direct gebonden aan de stijve glasvezel spreekspoelvormer direct onder de Balance Ribs die u rond de middelste koepel zult zien. Dat betekent dat de hele eenheid als één, op een voorspelbare (en zorgvuldig afgestelde) manier, beweegt voor een uitvoering die de ideale balans tussen bas en midrange treft.

De 38-mm spreekspoel zelf is gemaakt van aluminium, waardoor deze extreem licht is. Dat betekent dat we meer wikkelingen kunnen gebruiken. Meer windingen geven ons meer controle over de beweging van de kegel, wat meer controle over het geluid betekent, zelfs bij hoge volumes en hoge frequenties. Het wordt stabiel gehouden, gecentreerd en waar door de Nomex-spin (de cirkelvormige veer die de kegel doet bewegen wanneer dat niet moet, en het laat bewegen wanneer het zou moeten).

En het geheel wordt aangedreven door een van onze nieuwe, krachtige strontiumcarbonaat Ferrite + keramische magneetsystemen.

Bovenaan staat de gloednieuwe 28 mm Cerotar soft-dome tweeter. Onze technici keken achter het gordijn van de bekroonde Special Forty en geld-geen-object Confidence-tweeters en koos een aantal belangrijke technologieën uit om Evoke te introduceren. Het belangrijkste element is de Hexis - een ingenieuze binnenste koepel die de luchtstroom achter het speeloppervlak verfijnt om de frequentierespons ervan te verzachten en ongewenste resonanties te elimineren.

Een uitgebreide, Engelstalige, folder kunt u hier vinden: link

Kleur Blonde Wood,Wit hoogglans,Walnut Wood,Zwart hoogglans
Draadloos Nee
Bedraad Ja
Impedantie 6 ohm
Frequentiebereik 47 - 23000 Hz
Gevoeligheid 84 dB
Breedte 180 mm
Diepte 266 mm
Hoogte 315 mm
Gewicht 6,7 kg
Woofer 14 cm
Bass Reflex Ja
Garantie 5 Jaar
Gesloten kast Nee
Geschikt voor bi-wiring Nee
Soort luidspreker Boekenplank

2 vergelijkbare producten

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.