Beoordeling 9.3 gebaseerd op 423 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

B&W 702 Signature Uitbreiden

B&W 702 Signature

Bowers & Wilkins Bowers & Wilkins

702SIGNATURE

Nieuw

  • Superieure vloerstaande luidsprekerset

  • Bowers & Wilkins Signature edition

  • Verbeterde versie van de 702S2

  • 5 Jaar garantie

  • Gratis verzending!

Meer details

1 Item

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

€ 4.998,00

incl. BTW

De 702 Signature is afgewerkt in exclusieve Datuk Gloss en heeft geoptimaliseerde wisselfilters, drie Aerofoil Profile-basdrivers, een Continuum conus-middentoner en een Carbon Dome-tweeter in een massieve Tweeter-on-Top-behuizing. 702 Signature is de ultieme belichaming van de 700 Serie. Deze luidspreker is gebaseerd op de veelzijdige 702 S2, transformeert geluid met technologieën uit de 800 Series Diamond en is voorzien van op maat gemaakte Signature-optimalisaties. De massieve tweeterbehuizing wordt uit één blok aluminium gefreesd en vormt een akoestisch geoptimaliseerde constructie die buitengewoon inert is en ongevoelig is voor resonanties.

 

De Carbon Dome-tweeters worden speciaal voor de 700 Serie gemaakt en bieden een bijzonder nauwkeurig geluidsbeeld en gedetailleerd inzicht in uw muziek. Stemmen en instrumenten worden puur en precies weergegeven dankzij de onberispelijke, accurate Continuum conus-driver voor het middenbereik. De drivers voor de middentonen in 702 Signature zijn ontkoppeld, in een ontwerp dat is ontwikkeld uit de 800 Series Diamond. De ontkoppeling vermindert de kastkleuring en verbetert de helderheid van de middentonen. De Aerofoil Profile-basconus heeft een unieke vleugelachtige vorm die stijfheid en starheid biedt waar dit het hardst nodig is. Dit resulteert in nauwkeurige en dynamische lage tonen.

 

Bekijk de Bowers & Wilkins 702 Signature op www.bowerswilkins.com

Kleur Datuk Ebony Gloss
Type Vloerstaander
Draadloos Nee
Breedte 366 mm
Diepte 452 mm
Hoogte 1087 mm
Gewicht 29.5 kg
Woofer 16.5 cm (6.5 inch) (3x)
Bass Reflex Ja
Garantie 5 Jaar
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.