Beoordeling 9.3 gebaseerd op 684 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

BONECO LUCHTBEVOCHTIGER H400 HEPA Vergroten

BONECO LUCHTBEVOCHTIGER H400 HEPA

BONECO

Nieuw

- Stille modus 28 dB, ideaal voor in de slaapkamer

- Bevochtigt en reinigt

- Eenvoudige bediening via mobiele App

- Makkelijk te reinigen (vaatwasser en wasmachine)

- Extra grote watertank

Meer details

Dit product is niet op voorraad, bel 070 - 322 22 73.

€ 449,99

incl. BTW

De H 400 hybride is bij uitstek geschikt ( zoals ook de W 200 of H 300 ) voor het bevochtigen van de kamer waar een muziek instrument staat zoals een piano of bij een houten natuurlijke vloer.
Het apparaat kan direct met de bedieningsknop worden bediend en de Boneco App is beschikbaar voor extra functies: Stel eenvoudig elektronisch op afstand de gewenste vochtigheid in waarop u zich het beste voelt en de H 400 zorgt voor de rest.
Het maakt niet uit wat u wenst: Hogere luchtvochtigheid in de koudere wintermaanden, zuivere lucht tijdens het pollenseizoen of beide – de H400 kan precies bieden wat u nodig heeft.
Kies de gewenste modus in de App (Hybride, Purifier, Humidifier) ​​en verbeter de luchtkwaliteit. Daarnaast zijn verschillende profielen beschikbaar om te selecteren: Het Sleep-profiel ondersteunt ‘s nachts een goede nachtrust en BABY creëert aangename omstandigheden terwijl uw kind droomt.
Dankzij het geïntegreerde aroma-compartiment kunt u uw huis vullen met uw favoriete aroma ( dit is een optie)
Behalve dat het apparaat gemakkelijk te bedienen moest zijn, dachten de ontwerpers er ook over om de bevochtiger gemakkelijk schoon te maken – de meeste onderdelen kunnen eenvoudig in de vaatwasser of wasmachine worden gedaan, zodat u niet met de hand hoeft te schrobben.
Het sobere, elegante en moderne ontwerp van de H400 Hybride ( Red Dot Design ) past in elke woonkamer of kantoor en klanten waarderen zijn uitzonderlijke prestaties.

Type Luchtwasser
Ruimte 150m3
Inhoud waterreservoir 12L
Leeg reservoir indicator Ja
Afmetingen DxBxH (mm) 400x280x420
Max. dB 51 dB
Hygrostaat Ja
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.