Beoordeling 9.3 gebaseerd op 749 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

ATAG INB. GASKOOKPLAAT HG6411BBA a-BRANDER Vergroten

ATAG INB. GASKOOKPLAAT HG6411BBA a-BRANDER

ATAG ATAG

Nieuw

Informeer voor de prijs op Tel. 070-3222273 of via mail. witgoed@praalder.nl

 

- A+ branders

- 4 Kookzones:

- linksvoor: sterkbrander (0.49 -3 kW)

- linksachter: normaalbrander (0.36 - 2 kW)

- rechtsvoor: normaalbrander (0.36 - 2 kW)

- rechtsachter: sudderbrander (0.22 - 1 kW)

- 2 matzwarte geëmailleerde, gietijzeren pandragers

- dankzij grote branderafstand (22 cm voor-achter en 29 cm links-rechts, hart-op-hart) is er meer ruimte voor pannen

- druk in en draai met geïntegreerde vonkontsteking in regelknop

Meer details

A+ branders

De HG6411BBA is voorzien van A+ branders, waarmee de thuiskok energiezuinig en veilig kan koken. De nauwkeurig regelbare vlam heeft een groot bereik om zowel rustig te kunnen verwarmen als fel te kunnen verhitten. Een liter water op een A+ brander bereikt het kookpunt twee minuten eerder dan op een gewone brander. De energiezuinige en tegelijkertijd maximale kookprestaties zijn te danken aan de compacte brander die de vlam onder het oppervlak van de pan houdt. De compacte vorm van de brander heeft nog een groot voordeel. De branders kunnen verder uit elkaar geplaatst worden dan bij andere systemen. 

Dit betekent dat er meer ruimte is voor uw pannen. De branders zijn vanwege de solide vorm, de krasvaste en vuilafstotende branderdoppen goed en makkelijk schoon te houden. Bovendien is de A+ brander milieuvriendelijk dankzij uiterst schone verbranding en veilig dankzij de vlambeveiliging.

Thermische beveiliging

De thermische beveiliging zorgt ervoor dat bij het ontsteken van de gasvlam een thermokoppel binnen enkele seconden wordt opgewarmd, zodat er een beveiligingsmechanisme in werking treedt dat controleert of de brander warm blijft. Als de vlam dooft door bijvoorbeeld overkoken of een tochtvlaag, dan wordt de gastoevoer naar deze brander onmiddellijk afgesloten.

Breedte apparaat 60 cm
Diepte apparaat 52,6 cm
Breedte Nis 56 cm
Diepte Nis 49 cm
Type Verwarming Gas
Aantal Kookzones 4
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.