Beoordeling 9.3 gebaseerd op 866 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

LG KOELVRIESCOMBINATIE GBB72PZEXN Vergroten

LG KOELVRIESCOMBINATIE GBB72PZEXN

LG

Nieuw

Houd je voedsel zo lang mogelijk vers in de ruime LG GBB72PZEXN koel-/vriescombinatie. De LG Inverter Lineau Compressor draagt bij aan de versheid van je etenswaren door temperatuurschommeling te reduceren. De koelkast is voorzien van een speciale Fresh Converter-lade die zorgt voor optimale luchtvochtigheid. Je stelt de temperatuur van deze lade in op basis van de inhoud: vlees, vis of groente voor maximale versheid. Met energielabel A+++ -10% is de koelkast zeer energiezuinig, en daarnaast ook nog eens stil met een geluidsniveau van 36 dB.

Instellingen wijzigen op afstand met de SmartThinQ-app

Met een compatibele smartphone regel je bijvoorbeeld de temperatuurinstellingen van de koelkast op afstand met de SmartThinQ-app. Maak je koelkast gereed voor de volgende grote boodschappen die je aan het doen bent.

Meer details

Dit product is niet op voorraad, bel 070 - 322 22 73.

€ 999,00

incl. BTW

Handig, functioneel design gecombineerd met DoorCooling+™ functie

De LG GBB72PZEXN biedt verfijning in functie en stijl. Met een geluidsniveau van 36 dB en een LED-interieur ervaar je altijd gebruikersgemak. Alle ingebouwde functies hebben als doel om al je koelkastproducten zo lang mogelijk vers te houden. Zo biedt de koelkast een nauwkeurige temperatuurregeling voor 24 uur per dag dat wordt gegarandeerd door de DoorCooling+™ functie. De ventilatieopeningen aan de voorkant van de koelkast zorgen voor de ideale temperatuur om de versheid van alle koelkastproducten te behouden. En dat kunnen veel verschillende soorten producten zijn. Met het wijnrek voor 5 flessen en 2-staps vouwplank kan je altijd verschillende soorten voedsel scheiden en ruimte creëren voor grotere producten. Zo ervaar je maximale functionaliteit in de keuken.

FRESH Balancer en FRESH Converter voor maximale versheid

De FRESH Balancer-technologie zorgt voor een optimale luchtvochtigheid. Omdat de groentelade wordt afgesloten, blijven groente en fruit altijd langer vers. Dat is bij deze LG-koelkast niet de enige functie om voedsel langer vers te houden. Verschillende voedingsmiddelen hebben verschillende temperaturen nodig om zo lang mogelijk vers te blijven. Met de FRESH Converter krijg je dat in één koelkast voor elkaar. De FRESH Converter is een aparte lade in de koelkast en laat jou de juiste temperatuur kiezen voor het opslaan van alle groenten, vlees- en visproducten.

Wijzig de instellingen op afstand met de SmartThinQ™-app

Wil je de koelkastinstellingen op afstand wijzigen? Ook dat is mogelijk met de SmartThinQ™-toepassing. Met een compatibele smartphone en de LG SmartThinQ™-app kan je overal de temperatuurinstellingen van de koelkast aanpassen. Zo kan je je brede scala aan voedsel zo goed mogelijk bewaren.

Energieklasse A+++ -10%
Plaatsing Vrijstaand
Inhoud Koelen 277 Liter
Inhoud Vriezen 107 Liter
Groentelades 2
Plateau's 4
Vriesvakken 3
Anti Ijsvorming No Frost
Hoogte apparaat 203
Breedte apparaat 60
Diepte apparaat 67,5
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.