Beoordeling 9.3 gebaseerd op 866 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

LG KOELKAST VRIJSTAAND GBB61SWGGN WIT Vergroten

LG KOELKAST VRIJSTAAND GBB61SWGGN WIT

LG

Nieuw

De LG GBB61SWGGN koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 341 liter. Daarvan neemt het koelgedeelte 234 liter in en het vriesgedeelte 107 liter. De koel-vriescombinatie is 186 cm hoog en heeft een breedte van 60 cm, met een diepte van 68 cm. Deze koel-vriescombinatie heeft energielabel D. Het apparaat is voorzien van no frost zodat je het vriesgedeelte nooit hoeft te ontdooien.

Meer details

1 beschikbaar

Let op: nog één op voorraad

€ 749,00

incl. BTW

Met No Frost hoef je niet meer twee keer per jaar de koel-vriescombinatie te ontdooien en wordt ijsvorming voorkomen. De constante luchtstroom in de koel-vriescombinatie zorgt ervoor dat de lucht droog blijft en daardoor niet kan bevriezen. Met de GBB61SWGGN van LG heb je dus weinig onderhoud!

LinearCooling

Met LinearCooling blijven de producten langer vers en goed van smaak. Doo LinearCooling worden temperatuurschommelingen voorkomen. Dit zorgt voor een beter klimaat in de koelkast.

Door Cooling+

Met LG DoorCooling⁺™ is de binnentemperatuur in de koelkast gelijkmatiger en beter gekoeld dan traditionele koelsystemen. Het temperatuurverschil tussen de deurzijde en de binnenzijde van de toekomst wordt actief verminderd, waardoor er een constant binnenklimaat ontstaat.

Moist Balance Crisper

Moist Balance Crisper zorgt voor een optimale vochtbalans. Hierdoor komen etenswaren niet in een plas water te liggen. Op de rasters van de platen verdampt het vocht.

Inverter Linear Compressor

Dankzij een Inverter Linear Compressor blijft er een optimaal klimaat in de koelkast. De Inverter Linear Compressor heeft minder wrijvingspunten, hierdoor wordt er minder geluid geproduceerd.

Energieklasse D
Plaatsing Vrijstaand
Inhoud Koelen 234
Inhoud Vriezen 107 Liter
Groentelades 2
Vriesvakken 3
Anti Ijsvorming No Frost
Hoogte apparaat 186,1
Breedte apparaat 60
Diepte apparaat 68.2
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.