Beoordeling 9.3 gebaseerd op 839 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

HISENSE KOELKAST BLACK STEEL FCN312E30F Vergroten

HISENSE KOELKAST BLACK STEEL FCN312E30F

Hisense Hisense

Nieuw

Hisense FCN312 Koel-vriescombinatie met luxe uitstraling De energiezuinige Hisense FCN312 koel-vriescombinatie is een opvallende verschijning in je keuken. Multi Air Flow en de 0° Cooling lade zorgen er voor dat je producten langer vers blijven. Ook deze koel-vriescombinatie beschikt over de No Frost technologie waardoor ontdooien tot het verleden hoort.

Meer details

Dit product is niet op voorraad, bel 070 - 322 22 73.

€ 649,00

incl. BTW

Hisense FCN312
A++ Koel-vriescombinatie met chique uitstraling

De energiezuinige Hisense FCN312 koel-vriescombinatie is een opvallende verschijning in je keuken. Multi Air Flow en de 0° Cooling lade zorgen ervoor dat je producten langer vers blijven. Ook deze koel-vriescombinatie beschikt over de No Frost technologie waardoor ontdooien tot het verleden hoort.

- A++

- No Frost, nooit meer ontdooien

- Multi Air Flow & Surround Cooling

- 0° Cooling Plus lade

- Chique Black RVS look

No frost, nooit meer ontdooien

Dankzij No Frost wordt ijsvorming aan de boven- of zijkant van je vriezer of vriesvak voorkomen. Door een betere luchtcirculatie blijft de temperatuur in het hele vriesgedeelte gelijk is. Daarnaast wordt vocht afgevoerd uit de vriesruimte. Resultaat; geen ijsvorming.

0° Cooling Plus

De Hisense FCN312 beschikt over een 0° Cooling Plus zone in je koelkastlade. De temperatuur is die lade wordt continu op ca. 0° gehouden. Ideaal om vis en vlees hygiënisch te bewaren vlak voordat je het gaat koken of bakken.

Multi Air Flow

Multi Air Flow zorgt ervoor dat meerdere luchtstromen de koude lucht gelijkmatig verdelen over de koel- en diepvriesruimte via de kleine luchtopeningen op elke plank. Hierdoor is de temperatuur in je koelkast overal gelijk en herstelt deze sneller als de deur open is geweest.

Fast Freeze

Met de Fast Freeze functie kun je voedsel ultra snel invriezen. Door de dubbele luchttoevoer in de vrieskist daalt de temperatuur in no-time tot -25°. Je bespaart daarmee niet alleen energie, je behoudt ook de smaak van de producten.

Vakantiemodus

Met de vakantiemodus schakel je heel eenvoudig het koelgedeelte van de FCN312 uit terwijl het vriesgedeelte blijft vriezen. Handig als je op vakantie gaat en energiebesparend.

Open deur alarm

Je kent het vast wel; je haalt iets uit de koelkast en vergeet per ongeluk om de deur te sluiten. Of de koelkastdeur is niet goed afgesloten. Dat is geen probleem meer dankzij het deuralarm op de FCN312. Een alarm waarschuwt je dat de deur nog openstaat. Handig en energiebesparend.

XXL Deurvak

Niets is zo vervelend als een deurvak in je koelkast waarin je geen grote flessen kunt plaatsen. Daarom heeft de Hisense een XXL Deurvak. Lekker makkelijk!

90° deur

Als je koelkast tegen een wand staat is het handig als je de deur toch 90° kunt openen. Het vernuftige design van de FCN312 maakt dit mogelijk. Hierdoor kun je al je boodschappen makkelijk inladen.

Energieklasse A++
Plaatsing Vrijstaand
Inhoud Koelen 219 liter
Inhoud Vriezen 89 Liter
Groentelades 2
Plateau's 3
Vriesvakken 3
Anti Ijsvorming No Frost
Hoogte apparaat 188
Breedte apparaat 60
Diepte apparaat 63,7
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.