Beoordeling 9.3 gebaseerd op 302 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Philips oneblade shaver QP6520 Uitbreiden

Philips oneblade shaver QP6520

PHILIPS

QP6520

Nieuw

Trim, scheer en style haar van iedere lengte met de revolutionaire OneBlade Pro. Deze hybride styler is speciaal ontworpen voor mannen die graag variëren in hun baardstijl. Het snel bewegend mesje, met unieke OneBlade-technologie, maakt 200 bewegingen per seconde en scheert haar van iedere lengte moeiteloos en comfortabel af. Trim je baard met de meegeleverde precisietrimkam en creëer perfecte contouren met het dubbelzijdige mesje. OneBlade Pro volgt de contouren van je gezicht voor een comfortabele scheer- en trimbeurt.

Meer details

€ 79,99

incl. BTW

De Philips QP6520/20 is van alle gemakken voorzien. Zo scheert u strakke lijne en trimt u een net baardje met de opzetkop met daarop 14 lengtestanden. U scheert met de QP6520/20 tot wel 90 minuten, nadat het apparaat een uur is opgeladen.

Het apparaat is voorzien van een digitaal LED-display, welke de status van de batterij en de vergrendeling weergeeft. Het apparaat wordt geleverd met een zeer gebruiksvriendelijk oplaadstation. Ook kunt u het apparaat gebruiken op droge huid en natte huid. Zowel met als zonder schuim en zelfs onder de douche. De duurzame scheermesjes gaan tot wel 4 maanden mee.

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.