Beoordeling 9.3 gebaseerd op 880 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Braun stoomstrijksysteem IS7055 Vergroten

Braun stoomstrijksysteem IS7055

Braun

Nieuw

Het beste en krachtigste stoomstrijksysteem van BRAUN. Hoeveel je ook moet strijken, welke eisen je aan het strijken stelt of welke kleding je moet strijken – met de CareStyle IS 7055 Pro van BRAUN wordt strijken sneller en eenvoudiger. De turbo-functie vergemakkelijkt het strijken van de zwaarste stoffen. 

Meer details

De IS 7055 WH Pro is een stoomgenerator van Braun. Deze stoomgenerator verwijdert elke kreuk binnen-no time en zal u versteld doen staan van hoe snel en gemakkelijk het gaat. Dankzij de iCare technologie met één temperatuurinstelling kunt u gemakkelijk en eenvoudig iedere stof strijken. Zo hoeft u geen kleding te sorteren en de temperatuur niet aan te passen. Dankzij de Safe Rest kunt u de stoomgenerator bovendien veilig op de strijkplank en op de kleding laten rusten. De unieke en afgeronde Saphir 3D strijkzool zorgt ervoor dat u met gemak uw wasgoed kunt strijken. Ondanks dat de stoomgenerator compact is, beschikt hij over een comfortabel 2 liter uitneembaar waterreservoir.

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.