Beoordeling 9.3 gebaseerd op 866 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

BRAUN STRIJKIJZER IS2058BK JUBILEE Vergroten

BRAUN STRIJKIJZER IS2058BK JUBILEE

Braun

Nieuw

De Braun CareStyle Compact IS 2058 BK stoomgenerator beschikt over een Eco-stand en een iCare-temperatuurmodus, waardoor je met een automatische stand alles kan strijken. Door de krachtige stoomdruk van maximaal 5 bar, dringt het stoom tot diep in de stof om het strijken makkelijker en sneller te maken. Zelfs de meest hardnekkige kreukels zullen verdwijnen dankzij de extra krachtige stoomshot. De Braun CareStyle Compact IS 2058 BK is voorzien van een afgeronde strijkzool waarmee je tijdens het strijken niet langer blijft hangen achter knopen, ritsen en zakken. Door de verticale stoomfunctie kun je ook hangende kleding stomen en met de druppelstop, zal je geen last krijgen van nattigheid op de vloer.

Via het ruime waterreservoir van 1.3 liter kun je water bijvullen van onder de kraan. De Braun CareStyle Compact IS 2058 BK stoomgenerator geeft automatisch via een indicatielampje voor ontkalking. Dankzij het automatische uitschakelen kun je veilig strijken, en met vergendelingssysteem vergrendelt het strijkijzer wanneer het in het strijkstation is gezet. Op deze manier is de stoomgenerator veilig en gemakkelijk verplaatsen en op te bergen na gebruik.

Dit product is niet op voorraad, bel 070 - 322 22 73.

€ 149,00

incl. BTW

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.