Beoordeling 9.3 gebaseerd op 880 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

MAGIMIX KEUKENMACHINE CUISINE CS4200XL 18471NL Vergroten

MAGIMIX KEUKENMACHINE CUISINE CS4200XL 18471NL

Magimix Magimix

Nieuw

De MAGIMX CS 4200XL keukenmachine is te verkrijgen in twee kleuren namelijk chroom en zwart en is zeer handig in gebruik. De machine kent maar één snelheid, en dat is zeker geen nadeel. Het motorvermogen past zich automatisch aan de bereiding aan vanwege de inductiemotor. De Magimix keukenmachine wordt geleverd met 3 mengkommen met een verschillende capaciteit. De grote kom heeft een inhoud van 3 liter, de middelste mengkom heeft een inhoud van 2.6 liter en er wordt een derde, kleine kom meegeleverd inclusief bijbehorend mes. Deze is voornamelijk handig voor het hakken van kleine hoeveelheden zoals bijvoorbeeld knoflook of noten. De CS 4200XL keukenmachine is handig in gebruik door de brede schacht en gemakkelijke bediening.

Meer details

Dit product is niet op voorraad, bel 070 - 322 22 73.

€ 449,00

incl. BTW

De Magimix CS 4200 XL wordt geleverd met Mini-mengkom, Midi-kom, stalen mes, BlenderMix, kneedmes, eiwitklopper, plakjesschijf/rasp 2mm en 4mm.
Tevens zijn opbergdoos, spatel en receptenboek bijgevoegd.
De Magimix heeft een extra brede invoerbuis voor hele of in grote stukken verdeelde vruchten en groenten.

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.