Beoordeling 9.3 gebaseerd op 410 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

MIELE inb. vaatwasser G4382SCVI Uitbreiden

MIELE inb. vaatwasser G4382SCVI

MIELE

G4382SCVI

Nieuw

De Miele G4382 SCVI is een inbouw vaatwasser uitgevoerd als volledig integreerbaar model. Door uw eigen keukenpaneel dat op de vaatwasser komt, verdwijnt deze helemaal in de keuken. Danzij energielabel A++, zeer zuinig, hoeft u zich geen zorgen te maken over het milieu of de energierekening. 

De G4382 SCVI heeft vijf programma's en ook nog eens een optie voor kort programma. De reinigingstemperatuur verschilt bij de programma's. U weet in ieder geval zeker dat bij een intensief programma van 75 graden alle borden en pannen schoon worden. 

Als u een programma zoekt dat wat voorzichter is, is dat er ook. Met het speciale programma wordt ook uw breekbare glaswerk smetteloos schoon. Ten slotte is deze Miele uitgerust met een besteklade bovenin, waardoor u meer ruimte overhoudt in de onderkorf en bestek beter gereinigd kan worden doordat het los van elkaar ligt. 

Meer details

De Miele G 4382 SC Vi (A++) is een 60cm brede, volledig integreerbare vaatwasser met een RVS kuip. De vaatwasser is geschikt voor 14 couverts en heeft een besteklade voor optimaal comfort.

Beschikt over 5 programma’s: Eco, Automatic, Intensief 75°C, Normaal 55°C en Speciaal. Verder heeft deze vaatwasser voorprogrammering tot 24 uur, resttijdweergave en de mogelijkheid tot een warmwater-aansluiting (tot 60°C). Hiermee kan het energieverbruik van de vaatwasser tot wel 40% worden verminderd.

De besteklade in deze vaatwasser is anders dan andere besteklades. Alle bestekdelen liggen namelijk los van elkaar, waardoor het bestek zorgvuldig wordt gereinigd en gedroogd.

Dankzij het praktische ComfortClose deursysteem kunt u de deur van de vaatwasser bijzonder eenvoudig openen en sluiten. En de deur blijft in iedere gewenste stand staan.

De Miele G 4382 SC Vi heeft een geluidsniveau van 46dB en een jaarlijks energieverbruik van slechts 266kWh bij gebruik van het ECO-programma.

 

Bediening via App Nee
Plaatsing apparaat Inbouw
Energieklasse A++
Bestekvoorziening Lade
Maximaal Geluidsniveau 46 dB
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.