Beoordeling 9.3 gebaseerd op 110 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Bang & Olufsen BeoPlay E4 Uitbreiden

Bang & Olufsen BeoPlay E4

BANG & OLUFSEN

BEOPLAYE4

Nieuw

De Bang en Olufsen BeoPlay E4 zijn noise cancelling in ear oordopjes met Bang en Olufsen Signature Sound. Hoogwaardige kwaliteit audio is van B&O niets nieuws. Het design van deze prachtige oordopjes is te danken aan de ontwerper Jakob Wagner. Na 20 uur muziek is het pas weer tijd om deze B&O BeoPlay E4 op te laden!

Meer details

1 Item

€ 250,00

incl. BTW

Premium earphones met hybride active noise cancellation en transparantie mode

Met next generation active hybrid noise cancellation kunt u uzelf onderdompelen in Bang & Olufsen Signature sound en de lawaaiige wereld buitensluiten. Beoplay E4 stopt krachtige noise cancellation in uw zak, binnen makkelijk bereik – zodat u achtergrondgeluiden kunt uitfilteren, praten aan de telefoon of simpelweg wilt genieten van de stilte waar en wanneer u maar wilt.

Met één simpele beweging zet Transparantie Mode de muziek uit zodat u weer contact kunt maken met de buitenwereld. Met dezelfde beweging zet u de Active Noise Cancellation weer aan en de muziek gaat verder waar u gebleven bent.

20 uur van Active Noise Cancellation muziek onderweg. De oplaadbare batterij van de E4 voorziet de koptelefoon van ongeveer 20 uur continue speeltijd. Als de batterij toch leeg is, geen probleem; de muziek gaat gewoon door alleen gemixed met uw omgeving.

Specificaties:
- Ontwerper: Jakob Wagner
- Oplaadbare Lithium Ion batterij
- Batterij capaciteit: 350 mAh
- Batterij duur: tot 20 uur
- Frequentiebereik: 20 - 16.000Hz
- Drivers: Electro-dynamic 10.8 mm
- Gewicht: 50 gram
- Afmetingen: 20 x 30 x 23 mm

Meegeleverde accessoires:
- USB Oplaadkabel
- Snel Start Gids
- Silicone tips, 4 maten (XS, S, M, L)

KleurZwart
DraagstijlIn-Ear
DraadloosNee
Noise CancellingJa
BedraadJa
AccuJa
Frequentiebereik20 Hz tot 16 kHz
Batterijcapaciteit350 mAh
Batterijduur20 uur
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.