Beoordeling 9.3 gebaseerd op 596 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Bang & Olufsen Beoplay H95 hoofdtelefoon Vergroten

Bang & Olufsen Beoplay H95 hoofdtelefoon

Bang & Olufsen Bang & Olufsen

Nieuw

Bang & Olufsen Beoplay H95 hoofdtelefoon

Meer details

6 beschikbaar

€ 899,00

incl. BTW

Ruil in en waardeer op naar een superieur geluid

Ruil uw oude hoofdtelefoon in en krijg 20% korting op de Beoplay H95, Beoplay HX of Beoplay Portal*.

De spelregels:

 • Elk merk hoofdtelefoon kan worden ingeruild, ongeacht of de hoofdtelefoon nog werkt of defect is.

 • Bij inruil van een hoofdtelefoon krijgt u 20% korting op de in aanmerking komende Bang & Olufsen hoofdtelefoonmodellen*.

 • De hoofdtelefoon inruilactie werkt uitsluitend op een 1:1 basis, wat betekent dat elke ingeruilde hoofdtelefoon 20% korting oplevert op in de aanmerking komende Bang & Olufsen hoofdtelefoons*.

 • De actie kan niet worden “verdubbeld”, bijvoorbeeld 2x een hoofdtelefoon inruilen voor 40% korting.

 • De hoofdtelefoon die u inruilt moet in de winkel worden ingeleverd.

 • De aanbieding is niet geldig in combinatie met andere promoties.

 • Deze actie is niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor korting in contanten en kan alleen worden ingewisseld bij de aankoop van een Beoplay H95, Beoplay HX of Beoplay Portal (alle versies behalve Beoplay H95 Nordic Ice en Beoplay H95 Berluti versie).

 • Onder voorbehoud van beschikbaarheid van producten.

 • Aktie geldig van 27-12-2021 t/m 31-01-2022.

*In aanmerking komende Bang & Olufsen-hoofdtelefoons:

 • Beoplay H95 (behalve Berluti en Nordic Ice-versie)

 • Beoplay HX

 • Beoplay Portal

Bang & Olufsen Beoplay H95 hoofdtelefoon

De Bang & Olufsen Beoplay H95 is de ultieme hoofdtelefoon voor reizigers. De Beoplay H95 beschikt over uitzonderlijke adaptieve actieve ruisonderdrukking die u in elke omgeving van vredige stilte laat genieten.

Belangrijkste eigenschappen

 • Uitzonderlijke adaptieve actieve ruisonderdrukking

 • Duurzaam comfortabel ontwerp.

 • Elegante en intuïtieve gebruikersbediening.

 • Buitengewone geluidsprestaties met titanium drivers

 • 38 uur gebruiksplezier met ANC

Reizen wordt en pleziertocht

Geluidskwaliteit

Een jubileummodel, de “95” verwijst naar het 95-jarige bestaan van Bang & Olufsen, hoofdtelefoon is iets bijzonders. Bang & Olufsen heeft met de Beoplay H95 een kroonjuweel afgeleverd.

De Beoplay H95 is afgestemd door de geroemde geluidstechnici van Bang & Olufsen en levert uitstekende geluidsprestaties met titanium drivers en een perfecte draadloze Bluetooth 5.1-verbinding. U hoort uw lievelingsmuziek zoals de artiest dit bedoeld heeft en dat is een beleving op zich.

Draagcomfort

Een lange reis wordt een pleziertocht. Het geheugenschuim in de lamsleren oorkussens volgt de vorm van uw hoofd en geeft nauwelijks druk op uw hoofd. Het lage gewicht was een uitdaging voor het Deense ontwerpteam, de zachte hoofdband, aan de onderzijde stof gevuld met geheugenschuim de bovenzijde koeienleer, samen met de ovale oorkussens, verdeelt de 330 gram gelijkmatig over uw hoofd. Het draagcomfort doet u bijna letterlijk uw Beoplay H95 vergeten.

En hebt u de Beoplay H95 niet op uw hoofd dan kunt u de hoofdtelefoon opvouwen en in de prachtige opbergdoos veilig bewaren.

Bediening

Met de elegante en intuïtieve gebruikersbediening kunt u in een handomdraai schakelen tussen ruisonderdrukking en transparantiemodi en andere functies bedienen. Uw telefoongesprekken komen glashelder over dankzij de vier ingebouwde microfoons en tenslotte, de H95 ondersteunt spraakassistent-technologie via uw telefoon.

Een ervaring op zich

Bang & Olufsen is een meester in verwerking en bewerking van aluminium. De bouwkwaliteit van de hoofdtelefoon en de opbergdoos van de Beoplay H95 zijn een ervaring op zich. De perfecte afwerking van de aluminium hoofdbeugel, de buitenzijde van de schelpen en de opbergdoos zijn ongekend.

Factory 5 heeft opnieuw een waar meesterwerk afgeleverd.

Digitale adaptieve actieve ruisonderdrukking

Dankzij de ruisonderdrukking van Bang & Olufsen hoort u zelfs in een rumoerige omgeving elk detail van uw muziek, zonder dat dit ten koste gaat van de geluidskwaliteit. De geavanceerde ruisonderdrukkingstechnologie is door de geluidstechnici van Bang & Olufsen afgestemd op de perfecte weergave van uw muziek door omgevingsgeluiden te blokkeren, zonder ongewenste effecten aan uw muziek toe te voegen.

De Beoplay H95 is uitgerust met de nieuwe Adaptive Active Noise Cancellation-technologie. De ruisonderdrukking wordt verwerkt door een combinatie van een feedforward ANC en een feedback ANC, die zowel buiten als binnen in de oortelefoon zijn geplaatst. De microfoons draaien het omgevingsgeluid om, waardoor het ongewenste geluid wordt onderdrukt.

De buitenmicrofoon maakt gebruik van de feed-forward technologie, die het omgevingsgeluid meet - en de midden- tot hogere frequenties onderdrukt (tot 2-3 kHz), bijvoorbeeld het hoofdbestanddeel van menselijke stemmen. De microfoon in de hoofdtelefoon maakt gebruik van de terugkoppelingstechnologie. Deze technologie detecteert zowel de muziek uit de luidsprekers als de lagere- tot middenfrequenties van het omgevingsgeluid, scheidt deze twee en genereert een antigeluidsignaal dat zoemgeluiden van bijvoorbeeld vliegtuigen, treinen en bussen blokkeert.

Dankzij het traagschuim en de zachte, lamsleren, oorkussens sluit de Beoplay H95 ongewenst geluid af en worden hoogfrequente geluiden geblokkeerd via passieve ruisonderdrukking. De hoogwaardige materialen die in de oorkussens worden gebruikt, zorgen bovendien voor een absolute geluidsisolatie van de omgeving.

In combinatie met de Adaptive Active Noise Cancellation-technologie zorgt de Beoplay H95 ervoor dat u volledig kunt opgaan in uw muziek en kunt genieten zonder het volume overdreven hoog te zetten.

Kleur Zwart,Grey Mist,Gold Tone,Navy,Nordic Ice,Chestnut
Bluetooth Ja
Draadloos Ja
Noise Cancelling Ja
Bedraad Ja
Applicatie Ja
Aansluitingen 3,5mm Mini Jack / USB-C
Batterijduur 50 uur
aptX Ja
Gewicht 330 gram
Soort hoofdtelefoon Over-Ear
Geschikt voor IOS Ja
Geschikt voor Android Ja
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.