Beoordeling 9.3 gebaseerd op 880 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Aanbieding! Arcam SA20 geïntegreerde versterker Vergroten

Arcam SA20 geïntegreerde versterker

Arcam Arcam

Nieuw

De Arcam SA20 is een geïntegreerde versterker met een vermogen van 90 watt per kanaal.

Meer details

1 beschikbaar

Let op: nog één op voorraad

€ 1.199,00

incl. BTW

€ 1.399,00 incl. BTW

-€ 200,00

Arcam SA20 versterker

De Arcam SA20 is een geïntegreerde versterker met een vermogen van 90 watt per kanaal.

De klasse G-versterker van de Arcam SA20 is een efficiënte en energiezuinige oplossing om uw muziekbeleving naar grote hoogte te brengen. Met zijn 90 watt per kanaal is de Arcam SA20 prima in staat om de meest veeleisende luidspreker te laten schitteren.

De hierboven genoemde techniek, klasse G, is een techniek die uniek is voor Arcam. Klasse G combineert de gedetailleerde, warme, klank die een “normale” klasse AB versterker heeft met bijna de effeciëntie van een klasse D-versterker. De Arcam SA20 gaat hierin nog een stap verder. Het ontwerpteam heeft een techniek ontwikkeld waarmee de versterker bij lage niveau’s zelfs de klank en eigenschappen heeft van een klasse A-versterker. Het zal u niet verbazen dat de Arcam SA20 fantastische klankeigenschappen heeft.

Aansluitingen heeft de Arcam SA20 voldoende, 4 lijningangen voor bijvoorbeeld uw cd-speler, radio of streaming apparaat. Zelfs aan de platenspeler is gedacht. U kunt direct, zonder externe versterker, een platenspeler met een MM-element aansluiten. Digitale apparaten, zoals een televisie, aansluiten is geen probleem dankzij de drie digitale ingangen.

Arcam heeft een lange traditie op gebied van digitale signaalverwerking en de Arcam SA20 is daar geen uitzondering op. Om digitale signalen om te zetten naar een analoog signaal is een bepaalde filtertechniek nodig. Omdat geen enkele manier van filteren perfect is hebt u bij de SA20 keuze uit zeven filterinstellingen waarmee u zelf kunt bepalen welke instelling u het best vindt klinken. Bovendien zijn de ontwerpers van Arcam bij de SA20 ver gegaan om interne storingen, ruis, binnen de versterker tot een minimum te beperken. Het gebruik van hoogwaardige componenten, zelfs als deze voor een versterker als de SA20 te kostbaar zijn, geeft het verschil in vergelijking met de collega’s.

En het uiteindelijk resultaat? Het verschil zit hem in de details. De ademteug van een zanger als deze begint met zingen, een gitarist die zijn vingers over de snaren laat glijden voor dat ene, speciale, effect. Neem je favoriete nummer, speel het over een Bluetooth luidspreker. Het resultaat laat zich raden, uw muziek klinkt als een Bluetooth luidspreker. Speel hetzelfde nummer met de SA20 en een set mooie luidsprekers en je krijgt het geluid waar je altijd naar op zoek was.

Tot slot, de Arcam SA20 is Control4 gecertificeerd. Dit is een protocol waarmee u met één bedieningspaneel uw hele huis kunt besturen. Hierover kunnen we u in de winkel verder informeren.

Bluetooth Nee
Vermogen 90 Watt
Afstandsbediening Meegeleverd Ja
Breedte 433 mm
Diepte 323 mm
Hoogte 87 mm
Gewicht in KG 9,2 kg
Analoge RCA L/R Ingangen 5
Hoofdtelefoon Uitgang Ja
Optische Ingang 1
Coaxiale Ingang 2
USB -
Luidsprekeraansluitingen 2
HDMI Uitgang Nee
HDMI Ingang Nee
Waarvan (E)-ARC -
Aantal eindversterkers 2
Google Cast Nee
Apple Airplay Nee
Analoge XLR L/R ingangen -
Dirac Nee
Audyssey Nee
Bedraad netwerk Ja
Phono MM ingang 1

3 vergelijkbare producten

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.