Praalder B.V.
Praalder B.V.

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 928 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

NAD C328 geïntregeerde versterker
NAD C328 geïntregeerde versterker
NAD C328 geïntregeerde versterker
NAD C328 geïntregeerde versterker
NAD C328 geïntregeerde versterker
NAD C328 geïntregeerde versterker

NAD C328 geïntregeerde versterker

C328GR
Laatste items in voorraad
€ 799,00
Incl. BTW
NAD C328 geïntregeerde stereo versterker
Kleur

NAD C 328, geïntegreerde versterker met Bluetooth

De basis moet goed zijn

Net als ieder familielid van de NAD Classic Serie geeft de NAD C 328 een uitstekende geluidskwaliteit dankzij NAD’s “music-first” uitgangspunt. Correcte kanaalgelijkheid, juiste in- en uitgangsimpedantie karakteristieken en lage ruiscijfers en een MM phonoingang, het komt allemaal bij elkaar in de C 328.

Grote verscheidenheid

De ingangen van de C 328 zijn geschikt voor bijna iedere bron dankzij de bufferversterker met een lage ruis en een uitstekende impedantie aanpassing. Om geschikt te zijn voor allerlei digitale bronnen heeft de NAD C 328 een tweetal optische ingangen. Ideaal om bijvoorbeeld uw tv geluid weer te geven via uw luidsprekers in plaats van de tv-luidsprekers.

De C 328 heeft een gescheiden hoofdtelefoonversterker waardoor zowel hoog- als laagohmige hoofdtelefoon prima tot hun recht komen. Tenslotte is er een uitgang voor bijvoorbeeld een subwoofer. Ook deze heeft een eigen buffering met lage uitgangsweerstand zodat lange kabels geen probleem zijn.

Geschikt voor streaming

Met de ingebouwde Bluetooth kunt u direct een telefoon, tablet of computer draadloos verbinden met de NAD C 328. En dankzij het hoogwaardige digitale circuit heeft Bluetooth nog nooit zo goed geklonken als op de NAD C 328.

Geavanceerde kracht

NAD is afgestapt van de traditionele, lineaire, voedingen en klasse AB-versterkers waarbij meer dan de helft van de energie als warmte de lucht ingaat. De toekomst van versterkers zit in schakelende voedingen en klasse D-versterkers, als was het alleen maar om efficiënt met energie om te gaan.

Lang zijn beide technieken door NAD gezien als inferieur voor versterkers, maar dankzij samenwerking en doorontwikkeling met andere ontwerpers bleek dit “vooroordeel” verkeerd te zijn.

De krachtige voeding van de C 328 is in staat om over een lange periode 100 watt te leveren. De impulsweergave van de C 328 is daardoor ongekend helder en probleemloos.

De samenwerking met het Nederlandse bedrijf Hypex heeft geleid tot een aangepaste versie van de degelijke en betrouwbare UcD versterker voor de NAD C 328. Bijna onmeetbare vervorming en ruis in het hoorbare gebied zijn het resultaat.

De NAD is de perfecte versterker voor de beginnende muziekliefhebber en audiofiel.

Type
C328 Graphite
Bluetooth
Ja
Vermogen
50 Watt
Aantal eindversterkers
2
Breedte
435 mm
Diepte
285 mm
Hoogte
70 mm
Gewicht
4,9 kg
HDMI ingangen
Nee
Google Cast
Nee
Apple Airplay
Nee
USB ingang
Nee
Dirac
Nee
Audyssey
Nee
uPnP
Nee
Roon ready
Nee
Roon tested
Nee
Afstandsbediening
Ja
Trigger in
Nee
Trigger uit
Nee
Klankregeling
Ja
Bedraad netwerk
Nee
Digitaal optische ingangen
2
Phono MM ingangen
Ja
Subwoofer uitgangen
Nee
Hoofdtelefoon uitgangen
Ja, 6,3 mm
Analoge cinch ingangen
2
Analoge XLR ingangen
Nee
Analoge cinch uitgangen
Ja
1 Item
Nieuw
5703120230566

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.