Praalder B.V.
Praalder B.V.

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 928 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

NAD D3045 versterker + DAC
NAD D3045 versterker + DAC
NAD D3045 versterker + DAC
NAD D3045 versterker + DAC
NAD D3045 versterker + DAC
NAD D3045 versterker + DAC
NAD D3045 versterker + DAC
NAD D3045 versterker + DAC

NAD D3045 versterker + DAC

D3045GR
Niet op voorraad
€ 949,00
Incl. BTW
NAD D-3045, hybride digitale versterker met Bluetooth
Kleur


D 3045, hybride digitale versterker met Bluetooth

Hi-res, studiokwaliteit, is voor muziek wat UHD is voor beeld. Hi-res muziek is levensecht en een aangename muziekbeleving. De NAD 3045 kan Master Quality Authenticated (MQA) weergeven. MQA is een revolutionaire technologie waarmee u in MQA gecodeerde muziek in de zuiverste kwaliteit in uw woonkamer krijgt. Studiokwaliteit muziek is met de NAD D 3045 bereikbaar voor iedereen.

Verbazingwekkend vermogen

De mogelijkheid om studiokwaliteit muziek af te spelen wil niet zeggen dat u uw muziek opnieuw moet aanschaffen. De NAD D 3045 heeft genoeg ingangen om uw “klassieke” apparatuur aan te sluiten, met de mogelijkheid om de beste hi-res bronnen van vandaag de dag volledig te benutten.

Bijzonder is de asynchrone USB-ingang waarmee u uw computer kunt verbinden en daarmee studiokwaliteit muziek mogelijk maakt met een muziekprogramma zoals Roon, JRiver of Amarra. Een asynchrone USB-ingang gebruikt de nauwkeurige klok van de D 3045 waardoor jitter tot een minimum beperkt blijft en u de beste muziekkwaliteit krijgt uit uw computer.

Voor dagelijks gemak heeft de NAD D 3045 aptX HD Bluetooth, de nieuwste 24-bit hi-res versie die in steeds meer telefoons en tablets aanwezig is. Bovendien, als u een Bluetooth hoofdtelefoon hebt, kunt daar uw muziek draadloos naartoe streamen. Of u kunt uw bedrade hoofdtelefoon aansluiten om te genieten van de muzikale prestaties van de speciale hoofdtelefoonversterker in de NAD D 3045.

Functies die u nergens anders zult vinden

Houdt u van vinyl? De NAD D 3045 heeft niet alleen digitale ingangen, analoge ingangen zijn ook aanwezig, waaronder een geavanceerde MM phono-ingang. Deze phono-ingang is niet zomaar een simpele ingang, maar bevat nauwkeurige RIAA-correctie met een hoge overbelastingsmarge en lage ruis en tenslotte een ingenieus circuit om infrasoon laag van een platenspeler te weren, zonder de lage tonen weergave te beïnvloeden.

Als u nog cd’s speelt, hebt u de keuze uit zowel analoge als digitale ingangen. De digitale ingangen maken gebruik van de geavanceerde hoge resolutie DA-omzetter die in de D 3045 is ingebouwd. U kunt zelfs het geluid van uw televisie naar de NAD D 3045 sturen en het systeem naadloos bedienen met de afstandsbediening van uw televisie door gebruik te maken van de HDMI ARC-ingang. En tenslotte kunt u uw systeem compleet maken door een subwoofer aan te sluiten op de subwooferuitgang.

Prestaties en prijs

De NAD D 3045 bevat geavanceerde mogelijkheden die meestal in prijziger componenten te vinden is. Een USB DA-omzetter met hoge resolutie, een hoofdtelefoonversterker in deze prijs, de kracht van 60 watt per kanaal met de lage vervorming en hoge stroomcapaciteit? Al deze kwaliteiten zijn zeldzaam voor deze prijs. Desondanks zijn al deze eigenschappen verpakt in een kleine, energiezuinige versterker, ontworpen door een iconisch audiomerk.

Voeg gewoon uw favoriete muziekbron en een goede set luidsprekers toe en u hebt vele jaren muziekplezier.

Eigenschappen en details

  • 2 x 60W hybride digitale versterker

  • Tweeweg aptX Bluetooth

  • Asynchrone USB-ingang met ondersteuning voor MQA en DSD

  • HDMI ARC-ingang

  • Coax- en optische ingang

  • MM phono- en lijningang

  • Voorversterkeruitgang

  • Sub-uit

  • Hoofdtelefoonversterker

  • IR-afstandsbediening

Type
D3045
Bluetooth
Ja, aptX
Vermogen
60 Watt
Aantal eindversterkers
2
Breedte
70 mm
Diepte
265 mm
Hoogte
235 mm
Gewicht
3,6 kg
HDMI ingangen
1
Google Cast
Nee
Apple Airplay
Nee
USB ingang
1
Dirac
Nee
Audyssey
Nee
uPnP
Nee
Roon ready
Nee
Roon tested
Ja
Afstandsbediening
Ja
Trigger in
Ja
Trigger uit
Nee
Klankregeling
Nee
Bedraad netwerk
Nee
Digitaal optische ingangen
2
Phono MM ingangen
Ja
Subwoofer uitgangen
Ja
Hoofdtelefoon uitgangen
Ja, 3,5 mm
Analoge cinch ingangen
2
Analoge XLR ingangen
Nee
Analoge cinch uitgangen
Ja
Nieuw
5703120230597

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.