Beoordeling 9.3 gebaseerd op 866 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

NAD D 3045, hybride digitale versterker met Bluetooth Vergroten

NAD D 3045, hybride digitale versterker met Bluetooth

NAD NAD

Nieuw

NAD D 3045, hybride digitale versterker met Bluetooth

Meer details

Dit product is niet op voorraad, bel 070 - 322 22 73.

€ 949,00

incl. BTW

D 3045, hybride digitale versterker met Bluetooth

Hi-res, studiokwaliteit, is voor muziek wat UHD is voor beeld. Hi-res muziek is levensecht en een aangename muziekbeleving. De NAD 3045 kan Master Quality Authenticated (MQA) weergeven. MQA is een revolutionaire technologie waarmee u in MQA gecodeerde muziek in de zuiverste kwaliteit in uw woonkamer krijgt. Studiokwaliteit muziek is met de NAD D 3045 bereikbaar voor iedereen.

Verbazingwekkend vermogen

De mogelijkheid om studiokwaliteit muziek af te spelen wil niet zeggen dat u uw muziek opnieuw moet aanschaffen. De NAD D 3045 heeft genoeg ingangen om uw “klassieke” apparatuur aan te sluiten, met de mogelijkheid om de beste hi-res bronnen van vandaag de dag volledig te benutten.

Bijzonder is de asynchrone USB-ingang waarmee u uw computer kunt verbinden en daarmee studiokwaliteit muziek mogelijk maakt met een muziekprogramma zoals Roon, JRiver of Amarra. Een asynchrone USB-ingang gebruikt de nauwkeurige klok van de D 3045 waardoor jitter tot een minimum beperkt blijft en u de beste muziekkwaliteit krijgt uit uw computer.

Voor dagelijks gemak heeft de NAD D 3045 aptX HD Bluetooth, de nieuwste 24-bit hi-res versie die in steeds meer telefoons en tablets aanwezig is. Bovendien, als u een Bluetooth hoofdtelefoon hebt, kunt daar uw muziek draadloos naartoe streamen. Of u kunt uw bedrade hoofdtelefoon aansluiten om te genieten van de muzikale prestaties van de speciale hoofdtelefoonversterker in de NAD D 3045.

Functies die u nergens anders zult vinden

Houdt u van vinyl? De NAD D 3045 heeft niet alleen digitale ingangen, analoge ingangen zijn ook aanwezig, waaronder een geavanceerde MM phono-ingang. Deze phono-ingang is niet zomaar een simpele ingang, maar bevat nauwkeurige RIAA-correctie met een hoge overbelastingsmarge en lage ruis en tenslotte een ingenieus circuit om infrasoon laag van een platenspeler te weren, zonder de lage tonen weergave te beïnvloeden.

Als u nog cd’s speelt, hebt u de keuze uit zowel analoge als digitale ingangen. De digitale ingangen maken gebruik van de geavanceerde hoge resolutie DA-omzetter die in de D 3045 is ingebouwd. U kunt zelfs het geluid van uw televisie naar de NAD D 3045 sturen en het systeem naadloos bedienen met de afstandsbediening van uw televisie door gebruik te maken van de HDMI ARC-ingang. En tenslotte kunt u uw systeem compleet maken door een subwoofer aan te sluiten op de subwooferuitgang.

Prestaties en prijs

De NAD D 3045 bevat geavanceerde mogelijkheden die meestal in prijziger componenten te vinden is. Een USB DA-omzetter met hoge resolutie, een hoofdtelefoonversterker in deze prijs, de kracht van 60 watt per kanaal met de lage vervorming en hoge stroomcapaciteit? Al deze kwaliteiten zijn zeldzaam voor deze prijs. Desondanks zijn al deze eigenschappen verpakt in een kleine, energiezuinige versterker, ontworpen door een iconisch audiomerk.

Voeg gewoon uw favoriete muziekbron en een goede set luidsprekers toe en u hebt vele jaren muziekplezier.

Eigenschappen en details

  • 2 x 60W hybride digitale versterker

  • Tweeweg aptX Bluetooth

  • Asynchrone USB-ingang met ondersteuning voor MQA en DSD

  • HDMI ARC-ingang

  • Coax- en optische ingang

  • MM phono- en lijningang

  • Voorversterkeruitgang

  • Sub-uit

  • Hoofdtelefoonversterker

  • IR-afstandsbediening

Bluetooth Ja, aptX
Vermogen 60 Watt
Afstandsbediening Meegeleverd Ja
Breedte 70 mm
Diepte 265 mm
Hoogte 235 mm
Gewicht in KG 3.6 kg
Analoge RCA L/R Ingangen 2
Hoofdtelefoon Uitgang Ja, 3,5 mm
Optische Ingang 2
Coaxiale Ingang 1
USB 1
Luidsprekeraansluitingen 2
HDMI Ingang 1
Waarvan (E)-ARC 1
Aantal eindversterkers 2
Google Cast Nee
Apple Airplay Nee
Analoge XLR L/R ingangen Nee
Dirac Nee
Audyssey Nee
uPnP Nee
Roon ready Nee
Roon tested Ja
Trigger in Ja
Trigger uit Nee
Subwoofer uitgang Ja
Klankregeling Nee
Bedraad netwerk Nee
Phono MM ingang Ja
Voorversterker uitgang (RCA) Ja
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.