Beoordeling 9.3 gebaseerd op 866 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

NAD D 3020 V2, geïntegreerde versterker met Bluetooth Vergroten

NAD D 3020 V2, geïntegreerde versterker met Bluetooth

NAD NAD

Nieuw

NAD D 3020 V2, geïntegreerde versterker met Bluetooth

Meer details

2 beschikbaar

€ 599,00

incl. BTW

NAD D 3020 V2, geïntegreerde versterker met Bluetooth

De originele NAD 3020 introduceerde aan een generatie muziekliefhebbers echt hifi-geluid. In de jaren 1970 herontdekten 1,2 miljoen mensen hun muziek nadat ze een NAD 3020 tussen hun draaitafel en luidsprekers plaatsten. Dit kleine juweeltje overtrof versterkers die een veelvoud kostten met zijn grootse, warme en gedetailleerde geluid.

Tegenwoordig is de bron vaak een computer of smartphone er af en toe een draaitafel. De mogelijkheid om luidsprekers te kiezen die perfect bij uw smaak passen en niet bij de versterker is gebleven en nog steeds een overtuigend argument om voor een NAD-versterker te kiezen.

De D 3020 begint met het oorspronkelijke NAD 3020-idee en brengt dit rechtstreeks naar de moderne tijd met digitale ingangen en Bluetooth.

Een icoon opnieuw uitvinden

De oorspronkelijke ontwerper van de 3020, NAD’s Director of Advanced Technology, Bjorn Erik Edvardsen, heeft een centrale rol gespeeld tijdens de ontwerpfase van de D 3020. Met een uitstekende kwaliteit hoge resolutie DA-omzetter, vertegenwoordigt de NAD D 3020 V2 dezelfde innovatie die de originele NAD 3020 had met zijn legendarische phono-ingang.

Door zich aan te passen aan de hedendaagse muziekbronnen en gebruik te maken van geavanceerde digitale technologie, geeft de NAD D 3020 V2 een moderne draai aan het gerespecteerde icoon.

Meer verbindingen

De NAD D 3020 V2 heeft voldoende ingangen. Coaxiale en optische ingangen geven u de optie om digitale bronnen aan te sluiten. De NAD D 3020 V2 heeft niet alleen digitale ingangen, analoge ingangen zijn ook aanwezig, waaronder een geavanceerde MM phono-ingang. Deze phono-ingang is niet zomaar een simpele ingang, maar bevat nauwkeurige RIAA-correctie met een hoge overbelastingsmarge en lage ruis en tenslotte een ingenieus circuit om infrasoon laag van een platenspeler te weren, zonder de lage tonen weergave te beïnvloeden. Tenslotte is er een uitgang aanwezig voor een eindversterker.

Vermogen dat Levert

De 30 watt per kanaal klinkt als weinig vermogen, maar zoals bij alle NAD-versterkers is dit misleidend, omdat een goed ontworpen 30 watt versterker superieur kan klinken vergeleken met een 100 watt versterker van een minder merk. Vermogen en kwaliteit hebben als je het nuchter bekijkt niets met elkaar te maken.

Ondanks zijn kleine afmetingen zal de NAD D 3020 V2 u verbazen met zijn vermogen om luidsprekers naar een hoog niveau te sturen zonder toevoeging van ruis of vervorming.

Prestaties in de echte wereld

Bij het ontwerp van de originele 3020 heeft NAD de regels voor versterkers herschreven. In plaats van testapparatuur in een laboratorium het laatste woord te geven, gelooft NAD dat echte luidsprekers op de juiste manier aangestuurd met muziek in een echte wereld de doorslag geeft voor het definitieve ontwerp.

De NAD D 3020 V2 maakt deze belofte waar dankzij een toepassing van de NAD PowerDrive™. PowerDrive is een ontwikkeling van Bjorn Erik Edvardsen, gedurende korte tijd veel stroom kan leveren en daarmee een hoog dynamisch vermogen mogelijk maakt met een lage vervorming. Deze verfijning van PowerDrive, gecombineerd met het soft clipping circuit, laat de NAD D 3020 nog krachtiger klinken dan hij al is. Ten slotte, een innovatief Bass EQ-circuit helpt om kleine luidsprekers groots te laten klinken zonder dat ze daardoor beschadigen.

Stream met Bluetooth

De NAD D 3020 V2 biedt het gemak van draadloos streamen dankzij de Bluetooth-mogelijkheid. De NAD D 3020 V2 ondersteunt aptX Bluetooth vanwege de uitstekende geluidskwaliteit en het lage stroomverbruik.

Groen in zijn doen

Het efficiënte ontwerp van de NAD D 3020 V2 verspilt weinig energie en gebruikt 20% van het vermogen dat een traditionele hifi-versterkers nodig heeft. Het stroomverbruik in stand-by is minder dan 0,5 watt.

NAD heeft met de D 3020 V2 versterking naar nieuwe hoogten gebracht, met weinig vervorming, lage ruis en een minimaal energieverbruik. NAD heeft met de D 3020 V2 versterking naar nieuwe hoogten gebracht, met weinig vervorming, lage ruis en een minimaal energieverbruik. NAD blijft bezig met zoeken naar nieuwe technieken die de muzikale prestaties verbetert en tegelijkertijd zuinig met energie omgaat. Dit is en blijft het doel van NAD.

Bluetooth Ja, aptX
Vermogen 30 watt
Afstandsbediening Meegeleverd Ja
Breedte 58 mm
Diepte 219 mm
Hoogte 186 mm
Gewicht in KG 2.1 kg
Analoge RCA L/R Ingangen 1
Hoofdtelefoon Uitgang Ja, 3,5 mm
Optische Ingang 1
Coaxiale Ingang 1
USB 1
Luidsprekeraansluitingen 2
HDMI Uitgang Nee
HDMI Ingang Nee
Aantal eindversterkers 2
Google Cast Nee
Apple Airplay Nee
Analoge XLR L/R ingangen Nee
Dirac Nee
Audyssey Nee
uPnP Nee
Roon ready Nee
Roon tested Nee
Trigger in Ja
Trigger uit Nee
Subwoofer uitgang Ja
Klankregeling Nee
Bedraad netwerk Nee
Phono MM ingang Ja
Voorversterker uitgang (RCA) Ja
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.